Boluda vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Boluda vefat edenler
5.11.2020 - 12:32

ŞERİFE GÜLCAN

Dörtdivan İlçesi Çetikören Köyü halkından, Merhum Seyit Ahmet ve Şakir GÜLCAN’ın anneleri, Abidin, Adem, Hasan Hüseyin ve Ahmet GÜLCAN’ın babaanneleri; Şerife Gülcan vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazından sonra Çetikören Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

HAYRİYE (HAMİYET) MIZRAK

Merhum Ormancı Ahmet MIZRAK’ın eşi, Adem MIZRAK ve Şefiye SARINALBANT’ın anneleri, Harun ve Hikmete MIZRAK’ın babaanneleri, Evren ve Emrah SARINALBANT’ın anneanneleri; Hayriye Mızrak vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00 da Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

HİLMİ HOTOĞLU

Gerede İlçesi Göynükören Köyü halkından; Hilmi Hotoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

SEVİM AKSU

Mengen İlçesi Hacıahmetler Köyü halkından; Sevim Aksu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET VURAL

Gerede İlçesi Aydınlar Köyü halkından; Mehmet Vural vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:30 da Aydınlar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ÇABUK

Göynük İlçesi Susuz Köyü halkından; Mehmet Çabuk vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00 da Susuz Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

HÜSEYİN AKGÜL

Çamyayla Köyü halkından, Köroğlu Mahallesinde ikamet eden, Ayşe, Rahime, Hacer ve Abdullah AKGÜL’ün babaları;Hüseyin Akgül vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:30 da Köroğlu Mahallesi Atölye bahçesinde kılınacak, cenaze namazından sonra Çamyayla Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

ŞEFİKA AKGÜL

Gerede İlçesi Akçabey Köyü halkından; Şefika Akgül vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00 da Akçabey Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

AYHAN FUNDA

Cenazesi bugün İzmir Bornova İlçe mezarlığına defnedilecektir.

HALİME SEZGİN

Göynük İlçesi Nazarlar Köyü halkından; Halime Sezginvefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 17:00 da Nazarlar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan