Hakemlik kursu tamamlandı

Türkiye Karate Federasyonu ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 17 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen Karate Aday Hakem Kursu tamamlandı.

Hakemlik kursu tamamlandı
2.11.2020 - 16:40
     Türkiye Karate Federasyonu ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 30 Ekim - 1 Kasım 2020 tarihlerinde ilimiz 17 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen Karate Aday Hakem Kursu tamamlandı.
     Bolu, Düzce, Ankara, Sakarya, İstanbul, Kayseri, Bursa, Isparta ve Zonguldak illerinden Karate hakemlik kursuna katılma kriterlerine sahip 32 kursiyerin katıldığı hakemlik kursu cuma günü saat 10:00 itibariyle teorik oyun kuralları eğitimiyle başlayıp pazar öğleden sonra yapılan sınavla tamamlanmış oldu. Karate antrenörleri Sabri DAMAR, Emrah SARICAER ve il temsilcisi İbrahim DAMAR’ın koordine ettiği kurs hakemliğin temeli olduğundan Karate oyun kurallarıyla ilgili tüm konuların teorik ve pratik eğitimlerine yer verildi. Kurs hocalığını federasyon merkez hakem kurulu başkanı Ahmet ŞAN, merkez hakem kurulu başkan yardımcısı aynı zamanda ilk olimpik Karate hakemi Uğur KOBAŞ yaptı.

Editör: E. Candan