Boluda 29 Ekim Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları valilik önünde yapılan törenle başladı . Bolu Valisi Ahmet Ümit, Valilik binası önünde tebrikleri kabul etti.

Boluda 29 Ekim Coşkusu
29.10.2020 - 15:15

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları valilik önünde yapılan törenle başladı . Bolu Valisi Ahmet Ümit, Valilik binası önünde tebrikleri kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajının okunmasının ardından Vali Ümit, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Ümit, bugün Türk milletinin üzerine düşen görevlerden bahsederek, "Görevimiz, her türlü fikri ve siyasi farklılıkları, günlük kısır çekişmeleri ve basit menfaat ilişkilerini bir tarafa bırakmak, birlik ve beraberlik içerisinde devletimizin, milletimizin, onun kurumlarının ve temsilcilerinin yanında olmak, 2023 hedeflerini, 2053 ve 2071 vizyonlarını yakalamak için var gücümüzle çalışmak, tarihimize, kültürümüze, medeniyetimize, milli ve manevi değerlerimize onurla ve gururla sahip çıkmaktır." diye konuştu.

Bolu'da düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kamu kurum ve kuruluşlarının araçları 29 Ekim Cumhuriyet konvoyu oluşturdu.

Haber AA


Editör: E. Candan