Boluda vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Boluda vefat edenler
27.10.2020 - 11:34

BURHANETTİN AKSOY

Kandamış Köyü halkından, Turhan ve Mükerrem AKSOY’un oğlu, Dilek PİR ve Barış AKSOY’un ağabeyi, Nebahat AKSOY’un eşi, Selahattin AKSOY’un yeğeni; Burhanettin Aksoy vefat etmiştir.  Cenazesi bugün saat 11:00 da Kandamiş Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

SAFİYE TAŞDEMİR

Ağaççılar Köyü halkından, İbrahim TAŞDEMİR ve Safure SARAÇ’ın anneleri; Safiye Daşdemir vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00 da Ağaççılar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

RASİM ESER

Yukarısoku Mahallesi halkından, Merhum Mahir ESER ve Merhume Hakime ESER’in oğlu, Fatma ESER’in eşi, Merhum Abdullah ESER, Nizamettin, İsmail, Seyit Ahmet ESER’in kardeşleri, Adil, Mehmet ve Özkan ESER’in babaları; Rasim Eser vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00 da Yukarısoku Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

HAYDAR PARMAKSIZ

Mudurnu İlçesi Elmacık Gökören Köyü halkından, Saniye PARMAKSIZ’ın eşi, Necdet, Mehmet, Gülfer PARMAKSIZ’ın babaları;Haydar Parmaksızvefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 17:00 da Gökören Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

ÜNAL GÜLDÜR

Ömerler Köyü halkından, Sağlık Mahallesinde ikamet eden, Durkadın GÜLDÜR’ün eşi, Fatma BAYAR, Ayşe DÜĞEN, Ramazan GÜLDÜR’ün babaları, Köy Hizmetlerinden emekli;Ünal Güldür vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 13:30 da Ömerler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

ALİ TEZCAN

Düzce Kaynaşlı İlçesi Dipsizgöl Köyü halkından; Ali Tezcan vefat etmiştir.Cenazesi bugün Dipsizgöl Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

SAFİYETTİN KÖK

Bartın Kutlubey Demirci Köyü halkından;Safiyettin Kök vefat etmiştir.Cenazesi bugün köy mezarlığına defnedilecektir.

İSMET HANCI

Göynük İlçesi halkından; İsmet Hancı vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 13:30 da ilçe mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan