14 kulüp malzemesini aldı

Bolu il özel idaresi tarafından her yıl amatör takımlara dağıtılmak üzere alınan malzemeler kaçayır da yapılan bir törenle kulüplere dağıtıldı.

14 kulüp malzemesini aldı
7.10.2020 - 09:25

Bolu il özel idaresi tarafından her yıl amatör takımlara dağıtılmak üzere alınan malzemeler  kaçayır da yapılan bir törenle kulüplere dağıtıldı.

Saat 10:30 Karaçayır sentetik saha da yapılan törene Bolu valisi Ahmet Ümit, Bolu Gençlik Hizmetleri il müdürü Şerafettin Çilkara, il genel meclisi başkanı Yaşar Yüceer, Bolu ASKF başkanı Zekeriya Gökmen, Futbol Fededasyonu İl Temsilcisi Cemallettin Metin, malzeme yardımı alacak 14 kulübün temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Bolu ASKF başkanı Zekeriya Gökmen yaptı. Gökmen konuşmasında her yıl amatör spor kulüplerine yapılan bu yardımında emeği geçenlere teşekkür etti. İl genel meclisi başkanı Yaşar Yüceer ise il özel idaresi olarak her yıl bu desteği sağlamaktan dolayı mutlu olduklarını yarıdım alacak kulüplerin belirlenmesinde kendilerinin bir dahaki olmadığını ifade ederek bu çalışmanın devam edeceğini belirtti.

Vali Ahmet Ümit ise Bolu daki spor faaliyetleri ile ilgili bildiler vererek her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını bundan sonrada olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Tören 14 kulübe malzemelerinin teslim edilmesiyle sona erdi.


Editör: E. Candan