Bolu da vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz

Bolu da vefat edenler
28.08.2020 - 11:53

KADRİYE CEYLAN

Tekkedere Köyü halkından, Ayşe KAHRAMAN, Döndü KAYGISIZ, Hafize DÖĞER, Şerife ALTUNAY, İsmail ve Meryem CEYLAN’ın ablaları, Mehmet ŞANLI ve Belgüzar ÇELİKSOY’un anneleri; vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 16:00 da Tekkedere Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

HAYRİYE ŞANLI

Seben İlçesi Kabak Köyü halkından, Merhum Niyazi ŞANLI’nın eşi, Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli Bedir ŞANLI, Koç İlköğretim Okulu öğretmeni İsmail ŞANLI’nın anneleri, Perihan ve Rabia ŞANLI’nın kayınvalideleri; vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:30 da Kabaklılar Mezarlığına defnedilecektir.

ŞEVKİ ÖZER

Karacasu Beldesi halkından, Merhum Mehmet ÖZER ve Melahat ÖZER’in oğlu, Sema ÖZER’in eşi, Ayşe TURAN, Mehmet ÖZER’in babaları, Orüs Kereste Fabrikasından emekli;Şevki Özer vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:00 de Karacasu Mezarlığına defnedilecektir.

SANİYE KARAÖZ

Örencik Köyü Kuşçular Mahallesi halkından, Defterdarlık çalışanlarından, Ahmet KARAÖZ, Gölyüzü Esnaflarından Bayram KARAÖZ’ün anneleri;vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00 de Örencik Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

HÜSEYİN ÖZASLAN

Kındıra Köyü Ercek Mahallesi halkından, Mazhar ÖZASLAN’ın oğlu, Sevim ÖZASLAN’ın eşi, Yaşar, Yusuf, Huri, Emine ÖZASLAN’ın babaları; vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00 de Kındıra Köyü Mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan