Bolu da vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bolu da vefat edenler
17.08.2020 - 12:32

EMİN ATİLA AZMAN

Saraycık Köyü halkından, Ufuk AZMAN ve Hacer TAKIT’ın babaları, Nurhan AZMAN ve Cengiz TAKIT’ın kayınpederi, emekli öğretmen;Emin Atilla Azman vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 11:00 de Saraycık Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

SAFİYE KABADAYI

Şehit Yakup KABADAYI’nın eşi, Merhume Hanım ÖZTÜRK’ün annesi, Sadettin, Bahattin, Ramazan, Kadir ÖZTÜRK, Şerif ÖZKASAP, Şükriye KABATAŞ, Fikriye ÇELEN’in anneanneleri;Safiye Kabadayı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:00 de Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

MUSTAFA YAMAN

Sağlık Mahallesi halkından, Ayla YAMAN’ın eşi, Solmaz POLAT’ın kardeşi, Aysu OPTİK’in sahibi; Mustafa Yaman vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:00 de Hıdırşeyhler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE GÜNEŞ 

Çorum İskilip Sorkun Köyü halkından; Ayşe Güneş vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00 de Sorkun Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

HALİM KARACA

Kastamonu Tosya İlçesi halkından; Halime Karaca vefat etmiştir. Cenazesi bugün İlçe mezarlığına defnedilecektir.

KENAN TOPRAK

Düzce İli Yığılca İlçesi halkından;Kenan Toprak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yığılca İlçe Mezarlığına defnedilecektir.

KEMAL AKKUŞ

Sazakşeyhler Köyü halkından, Mustafa, Sabahattin, Hüsmen AKKUŞ ve Fatma KONUK’un babaları;Kemal Akkuş vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00 de Sazakşeyhler  Köyü  Mezarlığına defnedilecektir.

SALİH ÖZTABAK

Karaçayır Mahallesi evi yananlar lakaplı, Merhum Mehmet ve Merhume Müşerref ÖZTABAK’ın oğulları, Şükriye ÖZTABAK’ın eşi, Mürvet, Enis, Erol ÖZTABAK’ın babaları, emekli öğretmen;Salih Öztabak vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:00 de Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan