Veysel Hocayı kaybettik

Saadet Partisi Bolu eski İl Başkanı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Veysel Çetinkaya korona virüsten hayatını kaybetti .

Veysel Hocayı kaybettik
29.07.2020 - 16:27

Saadet Partisi Bolu eski İl Başkanı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Veysel Çetinkaya korona virüsten hayatını kaybetti .

Çetinkaya'nın eşinin de korona virüs nedeniyle hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Saadet Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi olan ve Bolu İl Başkanlığı görevini 2012 yılından bu yana yürüten Saadet Partisi camiasına uzun yıllar hizmet eden ve yaptığı başarılı çalışmalarla tanınan Veysel Çetinkaya, korona virüs nedeniyle 15 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

VEYSEL ÇETİNKAYA KİMDİR?

1959 Bolu/Seben doğumlu. İlköğrenimi Köyümde, Orta ve Liseyi Gerede İmam Hatip Lisesinde, Yüksek Öğrenimi Bursa Yüksek İslam Enstitüsünde 1981 yılında tamamladı.

Sırası ile Van/Erciş Lisesi, Sakarya Gölkent Ortaokulu ve Bolu Merkez İmam-Hatip Lisesinde 30 yılı aşkın Meslek Dersleri Öğretmenliği yaptı. 2012 yılında emekli oldu.

Birçok sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliğinin yanında Bolu Milli Gençlik Vakfı Eğitim Başkanlığı, Bolu AGD Eğitim Başkanlığı, 2007 yılında ÖĞDER Bolu Şubesi kurucu üyeliği ve 5 yıl süre ile Şube Başkanlığı görevi yürüttü. 2012 yılında emekliliği ile birlikte Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığına getirildi.

Halen bu görevi sürdürürken 2014 Mahalli İdareler seçiminde Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildi. Evli ve 2 çocuk babasıydı.


Editör: E. Candan