Karaçayır sahalarında Karaüzüm farkı

Bolu'nun spor kompleksi Karaçayır tesislerinin büyük emektarı Mehmet Karaüzüm gece gündüz dinlemiyor.

Karaçayır sahalarında Karaüzüm farkı
18.06.2020 - 10:55
Bolu'nun spor kompleksi Karaçayır tesislerinin büyük emektarı Mehmet Karaüzüm gece gündüz dinlemiyor. 
Karaçayır da bulunan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait olan futbol sahalarının bakımına büyük önem veren tesisler amiri Mehmet Karaüzüm den yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldık. 
Karaüzüm buradaki tesislerin Bolu için büyük önem taşıdığını ifade ederek” Buradaki sahaların her zaman hazır halde bulunması bizim için büyük önem taşıyor. Şuan Bolu amatör futbol ligi ve Bal ligi corona virüs nedeniyle oynanmıyor ancak biz yinede çalışmalarınızı sürdürüyoruz.  Sahalarımızın bakımı ve hazır halde tutulması oldukça önemli ben ve ekibim mesai saati gözetmeden çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Karaçayırda bulunan tüm sahalarımız hem antrenman hem de karşılaşmalar için hazır durumda gördüğünüz gibi sahalarımız pırıl pırıl bizde  sorumluluğumuzun farkındayız” dedi.
“Boluspor  bizim için vaz geçilmez”
Mehmet Karaüzüm ayrıca Boluspor içinde başarı dileklerini ifade ederek” Boluspor bizim olmazsa olmazımız. Boluspor un başarısı içinde üzerimize düşeni kurum olarak yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Boluspor  Kulüp başkanı Necip Çarıkçı da her zaman yanımızda bize destek oluyor. Bizde Bolusporun yanındayız. Bolusporumuzun bir an evvel hedefine ulaşmasını diliyorum diye konuştu.
Haber M.Özkan

Editör: E. Candan