Wıng Tai semineri Boluda yapılacak

Wing Tai Federasyonu Hakem Eğitim Semineri 20 Haziran Cumartesi günü ilimizde düzenlenecek.

 Wıng Tai semineri Boluda yapılacak
14.06.2020 - 22:52

Wing Tai Federasyonu Hakem Eğitim Semineri 20 Haziran Cumartesi günü ilimizde düzenlenecek.

İlimizde birçok branşta hakemlik ve eğitmenlik görevlerini yürüten İlker Akbayır’ın hakem kurulu başkanlığı görevini yürütmekte olduğu Wing Tai Federasyonu Ankara ve İstanbul’da düzenlenen sporcu-antrenör eğitim seminerleri, aday hakem kurslarının ardından ilimizde ilk faaliyeti olan hakemlik ve organizasyon seminerini düzenliyor.

Sakarya spor camiasından spor kulüplerinde yöneticilik, uzak doğu sporları branşlarında uluslararası hakemlik, milli takım antrenörlüğü ve önemli turnuvalarda organizatörlük görevlerinde bulunmuş tecrübeli spor adamları Tayfun Kobaş ve Hayrullah Mete’nin hakemlik eğitimi vereceği seminere Wing Tai hakemlik belgesine sahip tüm bireylerin ücretsiz katılabilecek.

Bolu Belediyesi eski katlı otopark üstünde bulunan Bolu Belediyespor Kulübü tesislerinde yapılacak seminerde , teorik bilgiler aktarılacak .

Federasyon tarafından görevlendirilen seminer eğitmenlerinin yanısıra seminerde eğitmen olarak federasyon başkanı Sabri Damar, teknik kurul başkanı Emrah Sarıcaer ve organizasyon kurulu başkanı Ömür Mühürcüoğlu teorik ve pratik eğitimlere katılacak.

Müsabaka kuralları ve müsabaka organizasyonları hakkında verilecek olan teorik eğitim sonrası Belediyespor savunma sporları salonunda uygulamalı müsabaka hakemlik ve organizasyon eğitimi yapılacağı belirtiliyor.


Editör: E. Candan