Bolu da vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz

Bolu da vefat edenler
12.06.2020 - 10:05

İSMAİL MENEP

Karamanlı Mahallesi halkından, Hatice MENEP’in eşi, İfakat SEVİNÇ’in kardeşi, Mukadder POLAT, Muzaffer MENEP’in babaları, Dilek MENEP ve Merhum Cemil POLAT’ın kayınpederi, Serkan, Zeynep, Fatih ve İsmail’in dedeleri, Bolu esnaflarından, Hacı Terzi;İsmail Menep vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00 de Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

SADİ ZEKİ

Kıbrısçık İlçesi Deveören Köyü halkından, Bahçelievler Mahallesinde ikamat eden, Merhume Huriye ZEKİ’nin eşi, Necla AKSOY, İbrahim, İsmail, Koray ZEKİ ve Zeliha GÜL’ün babaları;Sadi Zeki vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE AKİN

Kıbrısçık İlçesi Geriş Köyü halkından, Merhum Fettah AKİN’in eşi, Yakup, Ramazan, Şerafettin ve Mahmut AKİN, Nazife TAYŞİ, Fadime GÜVEN’in anneleri;Hatice Akin vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:00 de Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

NURİ GÜNEŞ

Gerede İlçesi Güneydemirciler Köyü halkından;Nuri Güneş vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:30 da Güneydemirciler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

İFAKAT AY

Mudurnu İlçesi Samat Köyü halkından; İfakat Ay vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 17:00 de Samat Köyü Mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan