İtfaiyeci sürprizi

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, en büyük hayali büyüyünce itfaiyeci olmak olan 6 yaşındaki Mert Aydın'a doğum günü sürprizi yaptı.

İtfaiyeci sürprizi
31.05.2020 - 17:21

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, en büyük hayali büyüyünce itfaiyeci olmak olan 6 yaşındaki Mert Aydın'a doğum günü sürprizi yaptı.

Alpağut Mahallesi’nde yaşayan Özgür Aydın, koronavirüsten dolayı sokağa çıkamayan ve büyüyünce itfaiyeci olmayı hayal eden 6 yaşındaki oğluna unutulmayacak bir doğum günü sürprizi yapmak için Bolu Belediyesi’ne başvurdu.

Baba Özgür Aydın’ın talebi üzerine Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ailenin oturduğu adrese giderek, Mert’e sürpriz yaptı.

Bir anda hayallerini süsleyen itfaiyeci ağabeylerini evlerinin bahçesinde gören Mert, büyük şaşkınlık yaşadı.

İtfaiye ekipleri, yanlarında getirdikleri itfaiyeci kıyafetlerini 6 yaşına giren Mert’e giydirdikten sonra, doğum günü pastasının üzerindeki mumları üfletti.

Mert, kahramanı olan itfaiyeci ağabeylerinin ve ailesinin alkışları eşliğinde, doğum günü pastasının üzerindeki mumları üflerken, büyük mutluk yaşadı.

Daha sonra doğum günü pastasını yiyen Mert, ardından itfaiyeci ağabeyleriyle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirip sürpriz doğum günü için teşekkür etti.

Haber AA


Editör: E. Candan