Karate her yerde

Bolu Belediyespor Kulübü ve Fight Club 14 Spor Kulübü antrenörleri Emrah Sarıcaer ve İbrahim Damar tarafından Karate ve Muaythai dalında tüm yaş gruplarına uzaktan eğitim yoluyla antrenman yaptırılıyor.

Karate her yerde
22.04.2020 - 16:21
          Bolu Belediyespor  Kulübü ve Fight Club 14 Spor Kulübü antrenörleri Emrah Sarıcaer ve İbrahim Damar tarafından Karate ve Muaythai dalında tüm yaş gruplarına uzaktan eğitim yoluyla antrenman yaptırılıyor.
          Çalışmaları yürüten antrenörlerimizin açıklamasın ise şöyle: Ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan salgın hastalık nedeniyle kapalı olan spor salonlarından dolayı sporcularımız egzersiz ve düzenli spordan uzak kaldılar. Hastalığı çabucak atlatmak için evde kalmanın öneminden dolayı sporcularımıza video konferans yoluyla ulaşıp imkanlar doğrultusunda antrenmanlarımızı yürütüyoruz. Çalışmalarımıza velilerimiz de katılabiliyor. Biz de bu süreç sonunda sporcularımızın formda olması için üzerimizi düşen görevi yerine getirmiş ve sporcularımızla berabrr sporun içinde kalmış oluyoruz. Bize bu anlamda danışmanlık eden  Sabri Damar hocamıza teknik, destek anlamında yardımcı olan İlker Akbayır’a teşekkür ederiz.

Editör: E. Candan