Boluda vefat edenler

Vefat edenlere Allahtan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Boluda vefat edenler
14.02.2020 - 10:03

MEHMET ÖZTÜRK

Tekke Işıklar Köyü halkından, Merhume Asiye ÖZTÜRK’ün eşi, Ali, Mehmet, Çetin, Adil, Fatma, ÖZTÜRK, Gölyüzü esnaflarından, Bereket Lokantası sahibi Metin ÖZTÜRK’ün babaları; vefat etmiştir Cenazesi bugün Tekke Işıklar Köyü Caminde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30 da Uğur Mumcu Parkı önünden araç kaldırılacaktır.

EMİNE ÇELİKCAN

Akçaalan Köyü halkından, Merhum İsmail ÇELİKCAN’ın eşi, Trans 14 ortaklarından, Cevat ÇELİKCAN’ın annesi, Ali ÇELİKCAN, Basri ve Hüseyin ACAR’ın yengeleri;vefat etmiştir .Cenazesi bugün Akçalan Köyü Caminde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

GÜLSER TAŞOĞLU

Orman Araştırma Müdürlüğünden emekli Bekir TAŞOĞLU’nun eşi, Kadir, Fatih, Tolga TAŞOĞLU ve Fatma ATABEK’in anneleri, Orman Araştırma Müdürlüğünden emekli; Gülser Taşoğlu vefat etmiştir.  Ceanazesi bugün Kürkçüler Toki Mahallesi Caminde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

RABİA SEYİS

Sultanbey Köyü halkından, Mustafa SEYİS’in eşi, Fikret ve Huriye SEYİS,Nimet AKKAŞ, Hamiyet UYGUR’un anneleri; vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sultanbey Köyü Caminde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ARI

Seben İlçesi Alpağut Köyü halkından, Zait, Mustafa, Merhum Metin ARI’nın babaları; vefat etmiştir .Cenazesi bugün Seben Merkez Caminde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra  Alpağut Köyü Mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan