BOFED’den rektör Alişarlı’ya ziyaret

Bolu Fiziksel Engelliler ve Gönüllüler Derneği (BOFED), Dünya Engelliler Günü’nde Abant İzzet Baysa lüniversitesinde misafir oldular.

BOFED’den rektör Alişarlı’ya ziyaret
11.12.2019 - 00:19

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Engelli Öğrenci Danışma ve Koordinasyon Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Elif Sazak ve Bolu Fiziksel Engelliler ve Gönüllüler Derneği Başkanı Sezer Dizmen ve dernek üyeleri, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret ettiler.

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında gerçekleştirilen ziyarette konuklar, engelli bireylerin yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

Engelli bireylerin sorunlarının çözümüne her zaman destek olmaya çalıştıklarını vurgulayan Rektör Alişarlı, bunun için “Engelsiz Üniversite” çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi engelli öğrencilerinin eğitim öğretim süreçleri ile sosyokültürel faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla gönüllü derneklerle iş birliğine her zaman açık olduklarını kaydeden Rektör Alişarlı, bu kapsamda yakın zamanda BOFED ile bir protokol imzalanacağını ve çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Ziyarete, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Umutlu Yarınlar Öğrenci Topluluğu ve Psikoloji Öğrenci Topluluğu temsilcileri de katıldı.

Editör: E. Candan