Yemenden Bolu İHHya teşekkür

Bolu’da bulunan Yemen’li öğrenciler temsilcisi Habib Abdo Ahmed ve Şeref Mohammed Ziyad Bolu-İHH’yı ziyaret ederek Yemen’li öğrencilere yapmış oldukları yardımlardan dolayı teşekkürlerini sundular .

Yemenden Bolu İHHya teşekkür
16.11.2019 - 14:15

Bolu’da bulunan Yemen’li öğrenciler temsilcisi Habib Abdo Ahmed ve Şeref Mohammed Ziyad Bolu-İHH’yı ziyaret ederek Yemen’li öğrencilere yapmış oldukları yardımlardan dolayı teşekkürlerini sundular ve Yemen büyükelçiliği tarafından gönderilen teşekkür belgesini takdim ettiler.

Bolu-İHH adına teşekkür belgesini kabul eden mali ve idari işler sorumlusu Mehmet BAYRAKTAR Yemen büyük elçilisi Mahdi  Aludami, büyük elçi yardımcısı Tareq D. Mutahar ve konsolos Ali Alahmer’e  bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Bolu-İHH olarak Köroğlu Uluslararası Öğrenci Derneği (KUDER) ile birlikte ilimize öğrenim görmek için dünyanın farklı yerlerinden gelen misafir öğrencilerimize her konuda yardım ve desteklerini sürdüreceklerini, bu öğrencilerin eğitimlerini tamamlayıp ülkelerine döndüklerinde; ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini ve bu kardeşlerimiz sayesinde dünyanın bir çok ülkesi ile Türkiye olarak çok iyi ilişkiler içerisinde olacağımıza inandıklarını söyledi.

İki ay önce Yemen Büyükelçi yardımcısı Tareq D. Mutahar Bolu-İHH’yı ziyaret ederek Bolu'daki Yemen’li öğrencilerin sosyo-ekonomik  ve eğitim süreçleri ile ilgili  yaşadıkları  sorunları görüşüp, konuyla ilgili bilgi almıştı.  


Editör: E. Candan