BAİBÜ, Kapılarını Halka Açıyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu vatandaşlarını Kampüste misafir ederek yüz yüze görüşmelerde bulunacak.

BAİBÜ, Kapılarını Halka Açıyor
12.11.2019 - 11:21

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde yapılan açıklamaya göre Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu vatandaşlarını Kampüste misafir ederek yüz yüze görüşmelerle kent birleşmesi hedefliyor. 

Açık Kapı Görüşmeleriyle akademik, idari personel ve öğrencilerle randevusuz ve aracısız olarak görüşen Rektör Alişarlı, Halk Günü ile Bolulu vatandaşlarla da görüşeceğini belirtti.

Cuma günleri düzenlenecek olan programda misafir olan vatandaşların, şehir içinde belirlenen duraklardan alınıp Kampüse ulaşımları sağlanacağı belirtildi.

Rehberler eşliğinde, Kampüs içinde yapılacak tanıtım turu ile vatandaşlara üniversite hakkında bilgiler verilecek olup tur ardından vatandaşların, rektörlük makamında Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ile yüz yüze görüşeceği belirtildi.

Görüşmeler sonunda misafir vatandaşların servislerle duraklarına tekrar bırakılıp vatandaşların ücretsiz olarak üniversiteye ulaşımlarını sağlamak adına servislerin sırasıyla;

1. Durak: Kızılay Hamamı,

2. Durak: Park Kafe (Cumhuriyet Parkı),

3. Durak: Merkez Duraklar,

4. Durak: Gölyüzü,

5. Durak: Bolu Meslek Yüksekokulu’ndan hareket edecek.

Araç ve program saatleri ise;

“10:00 Servisin Kampüsten hareketi,

10:15 İlk durağa varış,

10:45-11:00 Kampüse varış ve Kampüs içi turu,

11:00-12:00 Rektör ile görüşmeler” olarak  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından belirlendi.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

BAİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Tel: 

(0374) 253 45 18 – 0554 160 06 14


Editör: E. Candan