Gameri inceleyen heyetten Vali Ümiti ziyaret

Bolu Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) iş ve işlemlerini incelemek ve raporlandırmak için Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler.

Gameri inceleyen heyetten Vali Ümiti ziyaret
6.11.2019 - 09:40

Bolu Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) iş ve işlemlerini incelemek ve raporlandırmak için ilimize gelen İçişleri Bakanlığı Bütçe Şube Müdürü Ayten Beşevli ile İçişleri Bakanlığı Mali Hizmetler Uzmanı Servet Erkan Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler.

GAMER iş ve işlemlerinin incelenerek raporlandığını, Bolu GAMER merkezinin çok güzel dizayn edildiğini ve kendi kulvarında çok iyi olduğunu belirten İçişleri Bakanlığı Bütçe Şube Müdürü Ayten Beşevli, kurumun İçişleri Bakanlığı’nın istediği standartlara gelmesinde gösterilen gayret için teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Sayın Valimiz Ahmet Ümit, İçişleri Bakanlığı Bütçe Şube Müdürü Ayten Beşevli ile İçişleri Bakanlığı Mali Hizmetler Uzmanı Servet Erkan’a çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

İçişleri Bakanlığı Bütçe Şube Müdürü Ayten Beşevli ile İçişleri Bakanlığı Mali Hizmetler Uzmanı Servet Erkan’ın Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyaretinde 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Şahin de hazır bulundu.


Editör: E. Candan