Ustaoğlu engel tanımıyor

Bolu basınının sevilen kalemlerinden Onur Ustaoğlu kaleme aldığı HEY! BİZ DE BURADAYIZ isimli kitabıyla engelleri aşmayan ve hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ustaoğlu engel tanımıyor
30.07.2019 - 11:05

Bolu basınının sevilen kalemlerinden Onur Ustaoğlu kaleme aldığı aralarında ünlü isimlerinde olduğu 23 kişilik bir ekiple seslendirilerek alanında Türkiye’nin ilk sesli kitabı unvanını taşıyan HEY! BİZ DE BURADAYIZ isimli kitabıyla engelleri aşmayan ve hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Doğarken yaşadığı talihsizlik nedeniyle beyninin motor diye adlandırılan ve hareket kabiliyetini sağlayan bölümün zarar görmesi sebebiyle yürüme yeteneğini kullanamayan. bu yüzden de hiç okula gitmeyen evde bir komşu öğretmen ablanın desteği ile 3 ay da günde 1 saatlik eğitimlerle okuma yazmayı öğrenen sonrada kendini geliştiren Onur Ustaoğlu, 9 yıldır Bolu yerel basınında köşe yazarı olarak faaliyet göstermekte. Ayrıca her hafta yazdığı yazılarını gönüllü arkadaşıyla görme yetersizliği olan insanlar için sesli hale getiren Ustaoğlu yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor.

Kaleme aldığı Hey! biz de buradayız isimli kitabını Esas 14 burada alışveriş merkezi sponsorluğunda www.onurustaoglu.com.tr ye yerleştiren Onur Ustaoğlu tamamen ücretsiz bir şekilde 200 adet kitap indirme karşılığında Esas 14 burada Avm den bir tekerlekli sandalye alarak projesini gerçekleştirdi

Esas 14 burada Alışveriş Merkezinde düzenlenen törenle Tekerlekli sandalyeyi alan Onur Ustaoğlu bir ihtiyaç sahibine tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Tören sırasında Onur Ustaoğlu’nun kaleme aldığı konuşma Metnini Dilek Ustaoğlu okudu.  Metinde Onur Ustaoğlu Esas 14 Burada Avm ye ve projede Emeği geçen herkese teşekkür ederek. Bir insanın hayallerini gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Avm yetkililerine şöyle seslendi.

“Bakın burası kocaman bir alışveriş merkezi her gün insan buradan gelip geçiyor yani bu güzel kuruma ve içindeki mağazalara Hey bizde buradayız projesini devam ettirmenin bir şey kaybettirmeyeceğine. tam tersi çok şey kazandıracağına inanıyorum Bu yüzden gelin bu projeyi el birliği ile devam ettirelim ve herkese örnek olalım. Kitabımızla Daha çok insanın hayatlarına dokunalım daha çok kişiyi bilinçlendirelim ve daha çok kişinin hayallerini gerçekleştirerek önlerindeki engelleri kaldırmaya devam edelim. Ben kitabıma kendime ve ekibime güveniyorum ve gördüğünüz gibi buradayım sizlerde benimle misiniz ve “ HEY! BİZDE BURADAYIZ “ diyor musunuz?”


Editör: E. Candan