Öğrencilerin yaz tatili başladı

Bolu l İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe 2018-2019 eğitim öğretim yılı sonu dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Öğrencilerin yaz tatili başladı
14.06.2019 - 14:37

Bolu l İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe 2018-2019 eğitim öğretim yılı sonu dolayısıyla mesaj yayımladı. Tepe yayımladığı mesajında; şu ifadelere yer verdi:

“2018-2019 Eğitim-Öğretim yılını ilimiz genelinde 228 kurumda, 4 bin 092 öğretmen, 50 bin 615 öğrencimiz ile tamamlamış bulunuyoruz. Yaz tatiline başlayacak olan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın tatil sevinçlerini yürekten paylaşıyorum. Tüm çalışmalarımız, yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yeni Türkiye yolunda, ilerlemeye açık, araştıran ve sorgulayan, bilginin hâkimi bireyler olarak yetiştirmek içindir.

“YENİ HAYALLER KURUN, KENDİNİZİ DİNLEYİN,”

Değerli öğrencilerimiz; Karnenizde ki notları bir yıl boyunca yaptığınız çalışmaların değerlendirmesi olarak görünüz. Zayıf yönlerinizi güçlendirmek için bu tatili fırsata çeviriniz. Çevremizdeki tarihi ve kültürel mirasımız olan yerleri, müzeleri gezin. Doğaya temas edin. Sosyal ve kültürel aktivitelere imkanlarınız el verdiğince önem verin. Yeni hayaller kurun, yeni birilerini tanıyın, görmediğiniz yerler görün, bilmediğiniz şeyler öğrenin, kendinizi dinleyin, kendi sesinizi duyun. Bütün bunlarla beraber mutlaka kitap okuyun. Sizleri seviyor şimdiden iyi tatiller diliyorum.


Editör: E. Candan