Boluda vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz

Boluda vefat edenler
28.05.2019 - 11:36

HATİCE KAYA

Mudurnu ilçesi Göncek Köyü halkından Eski Muhtar Mehmet KAYA’nın annesi, Hatice Kaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Göncek Köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

KAMİL KARADAŞ

Seben ilçesi Örenli Köyü halkından Havva KARADAŞ’ın eşi, Salih KARADAŞ, Mahire SEYİS ve Muradiye MAZLIM’ın babaları; Kamil KARADAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Berk Köyü Bahçeli mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Mesciler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

RAZİYE AKGÜN

Çıkınlar Mahallesi halkından (MERHUM) Mehmet AKGÜN’ün eşi, İrfan AKGÜN, Hatice AKSAL, İlknur GÜNEY ve Şennur PEHLİVAN’ın anneleri, İsmail TÜRK’ün kardeşi;Raziye AKGÜN vefat etmiştir

Cenazesi bugün Yuva Köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir,

EMİNE BAYRAKTAR

Düzce ili Kaynaşlı ilçesi Dipsizgöl Köyü halkından (MERHUM) Kamil BAYRAKTAR’ın eşi, Ali, Ahmet ve Mehmet BAYRAKTAR’ın anneleri, Şemsettin ve Fahrettin ARSLAN’ın ablaları;Emine Bayraktar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Sümer mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

AHMET PARLAK

Kasaplar Mahallesi halkından Emine PARLAK’ın eşi, Mehmet PARLAK ve Canan AKKAYA’nın babaları; Ahmet Parlak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kasaplar Mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

NAFİZ EMİRALMAZ

Seben ilçesi halkından Hayriye EMİRALMAZ’ın eşi, Selahattin EMİRALMAZ ve (MERHUME) Necmiye ÖZTÜRK’ün babaları,Durmuş EMİRALMAZ’ın abisi, Makbule ARABACIOĞLU ve Hacer EMİRALMAZ’ın kardeşi, Onur EMİRALMAZ, Okan EMİRALMAZ, Serdar ÖZTÜRK ve Hülya ER’in dedeleri; vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Seben ilçesi Yeni camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra şehir mezarlığına defnedilecektir.

MÜCAHİT KESKİN

Fatma KESKİN’in eşi, Murat, Umut, Gönül ve Özkan KESKİN’in babaları, Ali, Bayraktar, Mehmet, Bilhan KESKİN, Perihan YILMAZ ve Gülhanım KESKİN’in kardeşleri; vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Mesciler Köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Karacasu Beldesi mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan