Ak Parti Bolu Teşkilatından Metine ziyaret

AK Parti Bolu teşkilatı Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanan Fatih Metin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ak Parti Bolu Teşkilatından Metine ziyaret
2.05.2019 - 10:03

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Parti İl, Gençlik ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu ile İl Genel Meclisi Üyelerinden oluşan heyet, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanan Fatih Metin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Fatih Metin’in Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı olarak atanmasından gurur duyduklarını belirten Doğanay, "Türkiye’de örneği olmayan bir şekilde aday olduğunuz bir yerel seçimlerin hemen arkasından Sayın Cumhurbaşkanımızın sizleri Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı olarak ataması bizleri hem memnun etmiş hem de gururlandırmıştır. Görev almış olduğunuz bakanlığın hizmet sahası tüm Türkiye’yi kapsasa da Bolu açısından bizleri daha fazla ilgilendiriyor. Bolu’nun yüzde 64’ünün ormanlarla kaplı olduğunu, hayvancılığın ilçelerimizle birlikte ekonomimize ciddi katma değer sağladığını düşünürsek, Bolu açsından bu görevlendirmenin daha da önem kazandığı düşüncesindeyim. Bundan önceki üç bakanlıkta edinmiş olduğunuz tecrübenizle birlikte devlet bürokrasisinde edinmiş olduğunuz birikimlerin bu görevinizde size başarıya götüreceğine olan inancımız tamdır. Bizler biliyoruz ki bu süreçten Bolu çok daha kazançlı çıkacaktır." dedi.

Tecrübelerini hizmet sahasına yansıtacağının altını çizen Metin, şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile yapılan görevlendirmede en önemli unsurun Bolu olduğuna dikkat çekti. Metin yaptığı konuşmada; “Sayın Cumhurbaşkanımız ile Tarım ve Orman Bakanımıza bu şerefli görevi bana verdikleri için şükranlarımı sunuyorum. Hem şahsım adına, hem AK Parti Bolu Teşkilatları adına hem de Bolu adına önemli bir görev. Rabbim diğer görevlerimde olduğu gibi, bu görevimi de layıkıyla yerine getirmeyi nasip eder inşallah. Tarım ve Orman Bakanlığı ülkemizin geleceğine yönelik proje ve yatırımları olan çok önemli bir bakanlık. Geniş bir hizmet sahası var. Bugüne kadar edindiğimiz tecrübelerimizi inşallah bu hizmet sahasına yansıtacağız"


Editör: E. Candan