Türk Polis Teşkilatı 174 yaşında

Türk Polis Teşkilatının 174’üncü yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan teşkilat çalışanları ile birlikte Vali Ahmet Ümit’i ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı 174 yaşında
10.04.2019 - 10:35

Türk Polis Teşkilatının 174’üncü yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan teşkilat çalışanları ile birlikte Vali Ahmet Ümit’i ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 174’üncü yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Emniyet Müdür Yardımcısı Aksoy, Personel Şube Müdürü Uçkan Dirisu, Şube Müdürü Serdar Ulusoy, Emniyet Amiri Onur Tüzer, Başkomiser İlker Soydan, Komiser Adem Bekgöz, Komiser Yardımcısı Filiz Ceyhan ve Polis Memuru Güler Gülenç ile birlikte Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Emniyet Müdürü Erdoğan hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında Vali Ümit’e bilgiler verdi.

“POLİS TEŞKİLATIMIZ DEVLETİMİZİN HUZUR VE GÜVENLİĞİNİN TEMİNATIDIR”

Bolu Valisi Ahmet Ümit, birçok ülkenin bile kuruluşundan daha eski olan Türk Polis Teşkilatımızın 174’üncü kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Polis teşkilatımız tarihinden aldığı güçle bugün de milletimizin hizmetinde, milletimizin huzuru için fedakârlıkla mücadelesine devam ediyor. Polis teşkilatımız devletimizin huzur ve güvenliğinin teminatıdır. Sizlerin nezdinde tüm polis teşkilatı mensuplarımıza verdikleri emekler için teşekkür ediyorum. Ailelerinizle birlikte nice yıldönümlerine sağlık ve huzur içinde ulaşmanızı temenni ediyorum. Görevleri başında fedakârca çalışırken şehit olan polislerimize de Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, hayatta olan Gazilerimize şifa ebediyete intikal edenlere de rahmet diliyorum” dedi.

“BOLU POLİS TEŞKİLATIMIZ OLARAK DA BAŞARILI ÇALIŞMALAR ORTAYA KOYUYORSUNUZ”

Türk Polis Teşkilatının değişik zamanlarda ülkemize çok iyi hizmetler yapmış bir teşkilat olduğunun altını çizen Vali Ümit, “Bunu en son 15 Temmuz hain işgal girişiminde gördük. Emniyet teşkilatımız özellikle devletimizin içerisine sızan hain FETÖ terör örgütüyle başarıyla mücadele etti. Gerek 15 Temmuz sürecinde gerekse sonrasında bu mücadeleyi layıkıyla yürütmüş olan Emniyet Teşkilatımız bundan sonra da seçilmiş iradenin haricinde hiç bir yerden talimat almadan bu anlayışla hizmetine devam edecektir. Bolu Polis Teşkilatımız olarak da trafikten uyuşturucuyla mücadeleye, asayişten teröre kadar her alanda başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. Bu başarılı çalışmaların her daim devamını diliyorum” şeklinde konuştu.


Editör: E. Candan