Metin;bizim sözümüz garantidir

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, CHP'li Tanju Özcan'ın belediye çalışanlarına işten çıkarılmayacağına dair noter onaylı beyanname dağıtması hakkında konuştu.

Metin;bizim sözümüz garantidir
28.03.2019 - 13:44
 
Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, CHP'li Tanju Özcan'ın belediye çalışanlarına işten çıkarılmayacağına dair noter onaylı beyanname dağıtması hakkında konuştu. Metin, Yığılcalılarla buluştuğu toplantıda konuya değinerek,  "Adam sözünün eri olmadığı bildiği için belediye çalışanlarına yazılı belge dağıttı. Tam bir hukuk katliamı! Hiçbir geçerliliği yok o belgenin. Çünkü noter sadece imzayı onaylar, yazıyı onaylamaz. Dolayısıyla şova yönelik işler bunlar." dedi.
 
Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, tarihi yerel seçimlere 5 gün kala Sağlık Mahallesi'ndeki bir kafede Yığılcalılar Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Büyük destek gördüğü toplantıda Fatih Metin, Sağlık Mahallesi'nin her zaman AK Parti'ye sahip çıktığını, bu seçimlerde de gereken desteği vereceğine inandığını söyledi. 
 
DERNEK BİNASI SÖZÜ VERDİ, HEM DE TANJU ÖZCAN'A GÖNDERMEDE BULUNDU
Yığılcalılarla buluştuğu toplantının kafede yapıldığına dikkat çeken Metin, seçimi kazanması halinde Yığılcalılar için dernek binası sözü verdi. Bu esnada bir dernek üyesinin "Başkanım yapacağınızdan eminiz. Biz size güveniyoruz. Fakat…" demesi üzerine  Metin, "Sakın benden noter onaylı beyanname isteme!" dedi ve rakibi CHP'li Tanju Özcan'ın belediye çalışanlarına işten çıkartılmayacaklarına dair yazılı belge dağıtmasına gönderme yaptı. 
 
"HUKUK KATLİAMI"
Metin, Yığılcalıların alkışları arasında sözlerine devam ederek, "Şimdi adam sözünün eri olmadığını bildiği için belediye çalışanlarına yazılı belge dağıttı. Noter olayı aslında nedir biliyor musunuz? Tam bir hukuk katliamı! Hiçbir geçerliliği yok o belgenin. İkinci olarak, noter sadece imzayı onaylar, yazıyı onaylamaz. Dolayısıyla şova yönelik işler bunlar. Bakın onlar konuşur AK Parti yapar." diye konuştu. 
 
"FATİH METİN'İN SÖZÜNÜ 'GARANTİ' OLARAK GÖRÜYORUZ"
Bunun üzerine Yığılcalılar, Metin'i alışlarla destekledi. Dernek üyesi ise yeniden söz alarak yanlış anladığını ve Fatih Metin'in verdiği sözü "garanti" gördüklükleri belirterek, "Sadece üyelerimize konuyu anlatmak için söz almıştım." dedi. Fatih Metin'de güveninden dolayı dernek üyesine teşekkür ederek, ardından belediyecilik anlayışını ve projelerini tanıttı.

Editör: E. Candan