Boluda vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Boluda vefat edenler
28.03.2019 - 11:19

MÜŞERREF DÜĞEN

Örencik köyü halkından Köroğlu Mahallesi sakinlerinden, Köy Hizmetlerinden emekli eski şoför hacı Fatih DÜĞEN’in eşi, Hakkı ve Cevat DÜĞEN’in anneleri, Yasin, Kenan, Zeynep, Vildan, Nuran ve Selim’in babaanneleri,Müşerref Düğen vefat etmiştir. Cenazesi bugün Balcı caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası cami yanındaki mezarlığa defnedilecektir.

MELAHAT ERMİŞ

Sağlık Mahallesi halkından, postaneden emekli (merhum) Adem ERMİŞ’in eşi, Mustafa ERMİŞ, (merhum) Ender ERMİŞ ve Nezahat GÖREN’in anneleri;Melahat Ermiş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Hacı Mahmut Ericek caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

SABRİ ŞAHİN

Yaka musluklar köyü halkından, (merhum) Nazile ŞAHİN’in eşi, Tenzile, Remziye ve Hatice’nin babaları, Süleyman İLTER, Kemal AKSOY ve Hasan CAN’ın kayınpederi;Sabri Şahin vefat etmiştir. Cenazesi bugün Musluklar köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL AYTAR

Kıbrıscık ilçesi Taşlık köyü halkından, Mustafa, Fazlı, Erol, Bilal Ömer ve Fehminaz AYTAR’ın babaları;İsmail Aytar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Taşlık köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan