Senin için her gün dua ediyorum

Türkiye seçimlere adım adım ilerlerken Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin halktan büyük destek görüyor.

Senin için her gün dua ediyorum
1.03.2019 - 17:18
Türkiye seçimlere adım adım ilerlerken Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin halktan büyük destek görüyor.
Fatih Metin’e bugünkü esnaf ziyaretlerinde birçok vatandaş tebrik ve desteklerini iletirken, yaşlı bir adam ise Metin’in seçimlerden zaferle çıkması için her gün Ayet-el Kürsi okuyarak dua ettiğini söyledi. Yaşlı adamın bu sözleri karşısında Metin, duygu dolu anlar yaşadı.
Cumhur İttifakı Adayı Fatih Metin, lehine adaylıktan çekilen MHP’li İbrahim Doğan ve AK Parti-MHP teşkilatları bugün Aktaş Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek desteklerini aldı.
ESNAF BÜYÜK DESTEK VERDİ
Bolu kamuoyunda büyük yankı uyandıran projelerini anlatmak için kapı kapı dolaşarak sıkmadık el bırakmayan Cumhur İttifakı adayı Fatih Metin, büyük destek gördü. Birçok esnaf ve vatandaş, 15 Temmuz ruhuyla kenetlenen AK Parti ve MHP’lileri coşkuyla karşılayarak desteklerini iletti.  Büyük destek alan Metin’in çiğköfteci dükkânında bir araya geldiği bir esnaf, oğlunun ismini dahi Recep Tayyip koyduğunu belirterek, “Öldürseler AK Parti’den başka partiye oy vermem. Bu adam daha ne yapacak” dedi. Metin’in kasap ziyaretinde ise başka bir esnaf da Cumhur İttifakı’nın ülkenin bekası için kurulduğunu söyleyerek, “CHP, İyi Parti ve HDP’ye karşı Cumhur İttifakı’nı sonuna kadar destekliyorum.” diye konuştu. AK Parti ve MHP’lileri tatlılarla karşılayan pastane sahibi ise Fatih Metin’in projelerini çok beğendiğini söyleyerek “Çok güzel projeler var. İnşallah güzel Bolu’muz daha da güzel olacak. Başarılar diliyorum” dedi. 
YAŞLI ADAMIN SÖYLEDİKLERİ DUYGULANDIRDI
Esnaf ziyaretinde Fatih Metin, vatandaşlardan da büyük destek aldı. Fatih Metin’i sokakta gören pek çok vatandaş, Cumhur İttifakı’nın başarılı adayının yanına gelerek desteklerini iletti. Metin’in sokakta karşılaştığı yaşlı bir vatandaş ise Metin’in seçimlerden zaferle çıkması için her gün dua ettiğini söyleyerek, “Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Sizin için her gün Ayet-el Kürsi okuyup dua ediyorum. Allah kötülere fırsat vermesin, Allah yar ve yardımcınız olsun.” dedi. Yaşlı adamın sözleri üzerine duygu dolu anlar yaşayan Metin ise yaşlı adama sarılarak “Allah razı olsun. İnşallah her zaman bu sevgine layık olacağım” diye konuştu.

Editör: E. Candan