Boluda vefat edenler

Boluda vefat edenler
1.03.2019 - 10:23

TENZİLE ÇIRACIOĞLU

Köprücüler köyü halkından, İsmail ÇIRACIOĞLU’nun eşi, Hatice ÖZTÜRK, (merhume) Huriye GÖKDEMİR, Emine İLERİ, Köprücüler köyü eski muhtarı İsmail ÇIRACIOĞLU’nun anneleri, Raşit ÖZTÜRK, Tahsin GÖKDEMİR, Hüseyin İLERİ’nin kayınvalidesi, Mustafa, Ayca, Ersin ÇIRACIOĞLU’nun babaanneleri;vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Köprücüler köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

HAMİDE YERLİKAYA

Seben ilçesi Güneyce köyü halkından, (merhum) İsmail YERLİKAYA’nın eşi, Muammer, Enver, Zehra DEMİREL ve (merhume) Fatma BAĞ’ın anneleri;vefat etmştir

Cenazesi bugün Seben ilçesi Güneyce köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

HAYDAR NAMDAR

Karacasu beldesi halkından, Hatice NAMDAR’ın eşi, Hayrullah ve Hayrettin NAMDAR’ın abisi, Seyfettin NAMDAR ve Aynur ERGÜL’ün babaları, Mürvet NAMDAR ve Turgut ERGÜL’ün kayınpederi, Ömer, Emel, Gonca NAMDAR, İsmet,  Fatih BİCE ve Hilal ERGÜL’ün dedeleri, Orüs’ten emekli; Haydar Namdar vefat etmiştir

Cenazesi bugün Karacasu beldesi Merkez camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası belde mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE GÜLSÜM KORKMAZ

Mudurnu ilçesi Gürçam köyü halkından, (merhum) Mustafa KORKMAZ’ın eşi, Tefik, Mehmet, Fehmi KORKMAZ ve Fatma YÜKSEL’in anneleri;vefat etmiştir

Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Gürçam köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

ŞAKİRE AŞINMAZ

Seben ilçesi Kızık köyü halkından, (merhum) Hasan AŞINMAZ’ın eşi, Sevgiye ÖZER, Bahattin AŞINMAZ ve Mithat DEMİR’in anneleri, Hakkı ÖZER’in kayınvalidesi;vefat etmiştir

Cenazesi bugün Küçükberk Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

TAHSİN ÖZDEMİR

Kasaplar Mahallesi halkından, (merhume) Hatice ÖZDEMİR’in eşi, (merhum) İhsan ÖZDEMİR ve Emine ÖZEL’in babaları, Alper, Elif, Şirin ve Selim’in dedeleri;vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kasaplar Mahallesi Merkez camide kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Mahalle mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan