Ayarcandan oda bağışı

Uzun yıllar Bolu da Sağlık Sektöründe çalışan Radyoloji Uzmanı emekli Doktor Ahmet Niyaz Ayarcan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine oda bağışında bulundu.

Ayarcandan oda bağışı
11.02.2019 - 15:36

Uzun yıllar Bolu da Sağlık Sektöründe çalışan Radyoloji Uzmanı emekli Doktor Ahmet Niyaz Ayarcan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine oda bağışında bulundu.

Yapmış olduğu bağışla tefrişatı gerçekleştirilen, Nöroloji Servisi 132 nolu odanın açılışı, Emekli Dr. Ahmet Niyazi Ayarcan  ve Gülsüm Ayarcan, B.A.İ.B.Ü Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ural, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu ve Hastane yönetiminin katılımıyla gerçekleştirildi. 

 

Açılış sonrası tefrişatı gerçekleştirilmiş olan odayı gezen Dr. Ayarcan; “Değerli insan İzzet Baysal’ın Bolu’ya kazandırmış olduğu eserlere sahip çıkmamız ve korumamız gerektiğine ve kendisine olan vefa borcumuzu ancak bu şekilde ifade edebileceğimizi düşünüyorum”. dedi. Hastaların tedavi gördükleri süreç içerisinde yüksek morale ihtiyaçlarının olduğunu, bulundukları alanların temiz ve ferah olmasının önemli olduğuna değinen Dr. Ayarcan böyle bir hayra vesile olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.  


Editör: E. Candan