Metin ;Cumhur ittifakı partiler üstü bir mesele

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, MHP’nin seçim bürosunu ziyaret ederek; devletin, milletin ve ülkenin bekası için kurulan Cumhur İttifakı’nın ilelebet devam edeceğini söyledi.

Metin ;Cumhur ittifakı partiler üstü bir mesele
7.02.2019 - 15:54

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, MHP’nin seçim bürosunu ziyaret ederek; devletin, milletin ve ülkenin bekası için kurulan Cumhur İttifakı’nın ilelebet devam edeceğini söyledi.

Metin, ittifakın yereli kapsayıp kapsamayacağına ilişkin de “Bolu Belediye Başkanlığı inşallah Cumhur İttifakı içerisinde kalacaktır. İnşallah Cumhur İttifakı’na nasip olacaktır” açıklamasında bulundu. MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan da partisinin Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı olduğunu vurgulayarak, “Çalışacağız. Cumhur İttifakı’ndan dışarı çıkarmayacağız belediyeyi.

Bolu Belediyesi Cumhur İttifakı’nın olacak. Kararımız budur. Liderlerimizin görüşü budur. Bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışıp, başarıya kilitleneceğiz. İnşallah sonu hayırlı olacak” dedi. 31 Martta yapılacak seçimler dolayısıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından İzzet Baysal Caddesi’nde açılan seçim bürosunu ziyaret etti. Fatih Metin, MHP seçim bürosu ziyaretinde MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ve diğer ülkücülerle bir araya gelerek seçim bürosunun MHP’ye ve Cumhur İttifakı’na hayırlı olması temennisinde bulundu.

METİN: “CUMHUR İTTİFAKI PARTİLER ÜSTÜ MESELE”

Metin, burada yaptığı açıklamada, seçim bürosu açılışı vesilesiyle ziyaret ettiklerini dile getirerek, “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim bürosunun açılış vesilesiyle burada bulunuyoruz. İlk seçim büromuzun açılışı hayırlı uğurlu olsun. Bizim sloganımız, ‘Beka için milli karar, cumhur için istikrar.’ İnşallah Cumhur İttifakı, devletin, milletin, ülkemizin bekası için sonuna kadar ilelebet devam edecektir. Bu mesele partiler üstü mesele, o nedenle el ele, gönül gönüle, birlik beraberlik içerisinde, memleketimize, devletimize hep beraber hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim bu güzel birlikteliği devam eylesin. İnşallah güçlü bir şekilde ülkemizin menfaatleri doğrultusunda Rabbim bizleri menzile kavuştursun.” dedi.

“BOLU BELEDİYESİ CUMHUR İTTİFAKI’NA NASİP OLACAKTIR”

Metin, İttifakın yereli kapsayıp kapsamayacağına ilişkin de önemli açıklamalarda bulunarak “Bolu Belediye Başkanlığı inşallah Cumhur İttifakı içerisinde kalacaktır. İnşallah Cumhur İttifakı’na nasip olacaktır. Bunun için bütün kardeşlerimizle beraber sahada çalışıyoruz, kucaklaşıyoruz. Ben bu seçim bürosu vesilesiyle sizlere de tekrar çalışmanızda kolaylıklar diliyorum. Bize düşen bir şey olduğunda her zaman yanınızda olduğumuzu, beraber olduğumuzu ifade ediyorum. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Sağ olun, var olun.” diye konuştu.

DOĞAN: “BOLU BELEDİYESİ CUMHUR İTTİFAKI’NIN OLACAK”

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan ise Metin’e ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, “Seçim büromuzun açılışına, Fatih beyler teşrif ettiler ayaklarına sağlık, gönüllerine sağlık. Biz Cumhur İttifakı’nın ortaklarıyız. Çalışacağız. Cumhur İttifakı’ndan dışarı çıkarmayacağız belediyeyi. Bolu Belediyesi Cumhur İttifakı’nın olacak. Türkiye Cumhur İttifakı’nın olacak. Kararımız budur. Azmimiz budur. Liderlerimizin görüşü budur. Bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışıp, başarıya kilitleneceğiz. İnşallah sonu hayırlı olacak” dedi.


Editör: E. Candan