Boluda vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Boluda vefat edenler
30.01.2019 - 11:59

SEVİM YILDIZ

Gölyüzü Mahallesi esnaflarından anahtarcı İsmail YILDIZ, Gençlik spor il müdürlüğü çalışanlarından Zafer YILDIZ ve Günay DİNÇ’in anneleri;vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Mahallesi Büyük camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE AKTAŞ

Seben ilçesi Kızık köyü halkından, Muhsin AKTAŞ’ın eşi, Sevim, Bahire KARAKAYA ve Nevin AKTAŞ’ın anneleri;vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kızık yaylası caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası yayla mezarlığına defnedilecektir.

AHMET MIZRAK

Bahçelievler Mahallesi halkından, (merhum) Şerafettin MIZRAK’ın kardeşi, hacı Hamiyet MIZRAK’ın eşi, Şefiye SARINALBANT ve Adem MIZRAK’ın babaları, emekli orman muhafaza memuru;Ahmet Mızrak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Borazanlar Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

LÜTFİ EROL

Çamyayla köyü Değirmenözü Mahallesi halkından, Ayşe EROL’un eşi, Şükrü EROL, Şükriye ÖZÇAĞLAR  ve Rukiye TÜREOĞLU’nun babaları, Ünal ÖZÇAĞLAR, İbrahim TÜREOĞLU ve Nezaket EROL’un kayınpederi, Cihan, Sinan, Safiye, Eren ve Sema’nın dedeleri, Hacı;Lütfi Erol vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çamyayla köyü Değirmenözü Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

EMİN ÖZTÜRK

Kındıra köyü Arıklar Mahallesi halkından, Makbule, Metin, Mehmet ve Mustafa ÖZTÜRK’ün babaları, (merhume) Mahmure ÖZTÜRK’ün eşi;Emin Öztürk vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kındıra köyü Arıklar Mahallesi caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan