Vali Ümit muhtarları dinledi

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Merkez ilçedeki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Millete hizmet noktasında “Ben yok, biz varız” diyen Sayın Valimiz, değerlendirme toplantısında muhtarların istek ve şikâyetlerini aldı.

Vali Ümit muhtarları dinledi
27.11.2018 - 10:39

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Merkez ilçedeki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Millete hizmet noktasında “Ben yok, biz varız” diyen Sayın Valimiz, değerlendirme toplantısında muhtarların istek ve şikâyetlerini aldı.

Solmaz- Ahmet Baysal Öğretmenevinde düzenlenen Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu’nun ardından Bolu Merkez ilçedeki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Bolu Valisi Ahmet Ümit, toplantıda muhtarlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Sizlere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun selamlarını getirdim. Devletimizin en üst kademesinin sizlere nasıl değer verdiğini biliyorsunuz.  Bu kapsamda sizlerin istek ve şikâyetlerinizi almak üzere bu toplantıyı yapıyoruz. Sizlerden alacağımız talep ve isteklerinizi bir yandan burada ilgili kurum müdürlerimizin de iştirakleriyle değerlendireceğiz, bir yandan da bakanlık makamına da arz edeceğiz” dedi.

Toplantının devamında merkez ilçede bulunan mahalle ve köy muhtarları Vali Ümit’e istek ve şikâyetlerini ilettiler. İletilen talepler tek tek not alınırken, toplantıda yer alan daire müdürleri de sorumluluk alanlarına giren istek ve şikayetlerle ilgili açıklamalarda bulundular.

“BEN YOK, BİZ VARIZ”

Muhtarlarla yapılan toplantının sonunda millete hizmet noktasında “Ben yok, biz varız” diyerek toplantının genel bir değerlendirmesini yapan Sayın Valimiz, “Bencilliğe ve benciliğe asla müsaade etmeyeceğiz. Dünyada ölümden başka hiçbir sorun çözümsüz değil. Taleplerinizin çözümü noktasında hiçbir tereddüdünüz olmasın. Devlet olarak muhatabınız biziz. Sorunlarınızın çözümü noktasında elimizden geleni yapacağımıza şüpheniz olmasın. Ben buraya atanmış değil adanmış olarak gelen bir Valiyim. Muhtarlarımız, bizler çalışma arkadaşlarım ve daire müdürleri hep birlikte aynı gemideyiz. Bizler aynı geminin tayfası olarak beraber karar verip beraber uygulayacağız.  Hepimiz insanımıza hizmet ediyoruz. Hepimizin maksadı kubbede hoş bir seda bırakmak” şeklinde konuştu.

Sayın Valimiz Ahmet Ümit’in köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıya Vali Yardımcısı İlhan Turgut, İl Eminyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, ilgili daire müdürleri de katıldı.


Editör: E. Candan