Bağımlılık ile mücadele devam ediyor

Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’nun toplantısı Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında gerçekleştirildi.

Bağımlılık ile mücadele devam ediyor
12.11.2018 - 10:45

Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’nun toplantısı Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında gerçekleştirildi.  Toplantıda sigara, alkol ve uyuşturucu bağımlılığından teknoloji bağımlılığı konularına kadar birçok konuda bilgi alış verişinde bulunuldu.

Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu’nda Sayın Valimiz başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcısı Çağlayan Kaya, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir Çelik, İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol ve kurul üyeleri katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Bolu Belediye Başkanlığı tarafından sunumlar yapılarak ilimizde bağımlılık ile mücadele hakkında yapılan çalışmalar, karşılaşılan sorunlar ve bağımlılıkla mücadele kapsamında bilinçlendirmeye yönelik başlatılan projeler hakkında kurul üyelerine bilgiler verildi.

Sunumların ardından yapılacak ve yapılması planlanan çalışmalar ile projeler hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda bağımlılıkla kısa, orta ve uzun vadeli mücadele programları yapılmasına ve bu bağlamda daha önce alınan tedbirlerin geliştirilerek uygulanmasına, yapılan çalışmalar değerlendirilerek iki ay sonra aynı toplantının tekrarlanmasına karar verildi.


Editör: E. Candan