PTT 178 yaşında

PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak ve kurum çalışanları, PTT'nin 178’inci kuruluş yıldönümü münasebeti ile Bolu Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

PTT 178 yaşında
23.10.2018 - 16:43

PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak ve kurum çalışanları, PTT'nin 178’inci kuruluş yıldönümü münasebeti ile Bolu Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti. Vali Baruş, PTT'nin ülkemizin en köklü kuruluşlarımızdan biri olduğunu ifade ederek, kurumun 178’inci yılını kutladı.

Ziyarette PTT Bolu Başmüdürü Abak, Vali Baruş'a 178’inci yıl kutlamaları anısına kurum tarafından hazırlanan kartpostal ve pul albümü hediye etti.

Kendilerini bu anlamlı günde kabul ettiği için Vali Baruş’a teşekkür eden PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak, kurum ile ilgili bilgiler vererek yapılması planlanan çalışma ve projeleri aktardı. Abak, PTT’nin yeni projeleri olan elektronik kargo sistemi kargomat ve drone ile teslimat konularında bilgiler aktardı.

Bolu Valisi Aydın Baruş ise kurumun ve tüm PTT çalışanlarının 178’inci kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum. PTT çok köklü bir teşkilat. Kurulduğu günden bu güne kadar hem kamu hizmetinde hem de vatandaşlarımız için fedakarca çalışan bir teşkilat. Özellikle son yıllarda PTT’nin teknolojik gelişimi kullanarak vatandaşın ayağına hizmet götürme anlayışı da gurur verici. Yeni projelerin hayata geçirilmesi ile de bu hizmet ağı çok daha etkin bir şekilde devam edecek. PTT’nin, özellikle son yıllarda kargo, bankacılık, e-ticaret hizmeti ve en son kargomat projesi son derece önemli. Diğer taraftan da özellikle hem kargo hizmeti veren, hem bankacılık hizmeti veren kurumların genelde şehir merkezlerinde toplanması ve vatandaşların oralara gitmek zorunda kalması nedeniyle belli bir zahmete katlanmasını da ortadan kaldıracak olan yeni noktalar oluşturulması da çok önemli. Vatandaşlarımız daha az zahmete girerek hizmeti ayağında alabilecek. İlimizdeki en önemli sorunlardan birisi de posta dağıtıcılarının eksikliği. Bolu PTT’ye gelecek 8 posta dağıtıcısı arkadaşımız özellikle mahallelerimizde noksanlıklarının giderilmesinde etkili olacaktır. Bu noktada dilerim PTT saygınlığını, vatandaşın gözündeki değerini korur bir şekilde hizmetlerine devam eder. Allah işlerinizde kolaylıklar versin” dedi.


Editör: E. Candan