Sezona iyi başladık

Spor Toto 1. Lig 1. Hatfasında Boluspor Osmanlıspor'u Melih Okutan'ın kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etti.

Sezona iyi başladık
14.08.2018 - 09:25

Spor Toto 1. Lig 1. Hatfasında Boluspor Osmanlıspor'u Melih Okutan'ın kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etti.

Boluspor-Osmanlıspor: 1-0

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Bahtiyar Birinci, Hüsnü Emre Çelimli

Boluspor: Gökhan Değirmenci, Diarra, Ümit Kurt, Cengiz Umut Meraş, Uğur Akdemir, Yusuf Emre Gültekin (Dk. 89 Guido Koçer), Akabueze, İshak Çakmak, Melih Okutan (Dk. 68 Sebaihi), Mustafa Durak (Dk. 82 Burak Asan), Özgür Can Özcan

Osmanlıspor: Abdulaziz Demircan, Ousmane Ndiaye, Salih Zafer Kurşunlu, Beykan Şimşek (Dk. 46 Sadeghian), Caner Arıcı, Ceyhun Gülselam, Furkan Özçal, Regattin, Muhammed Bayır, Cikalleshi (Dk. 66 Sinan Kurt), Tugay Kaçar (Dk. 46 Mertan Sinan Öztürk)

Gol: Dk. 14 Melih Okutan (Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 47 Caner Arıcı, Dk. 67 Sadeghian, Dk. 90 Muhammed Bayır (Osmanlıspor), Dk. 90 Özgür Can Özcan (Boluspor)

MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Sait Karafırtınalar “Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Kazandığımız için mutluyum. İlk maçlar her zaman çok önemli ve zordur. Rakip Osmanlıspor olunca maçın önemi daha da arttı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor maçı, kolaya çevirdiler. Aslında çok kolay bir galibiyet olmadı. İyi oynadık. Tam bir taktik maçı havasında geçti. İlk yarı bariz bir üstünlüğümüz vardı. İkinci yarı Osmanlıspor oyun şeklini değiştirdi. Çok fazla pozisyon vermeden, bizde oldukça fazla pozisyon bularak maçı kazandık. Bu galibiyeti burada olmayan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. İnşallah devamı gelir.

” Melih Okutan “Kazandığımız için mutluyuz. Ligin ilk haftaları zor olur ve kazanmak çok önemlidir. Rakibimiz Süper Lig’den yeni düştü. Süper Lig’den düşen takım her zaman bu lig için iddialıdır. O yüzden kazanmak daha da anlamlı oldu. İki sezondur play-off oynuyoruz. Bu senede hedeflerimiz var. Bu hedef doğrultusunda çok önemli bir üç puan aldığımızı düşünüyorum. İnşallah yolun sonunda Süper Lige çıkarız.

” Umut Meraş “İlk hafta çok önemliydi bizim için. Rakibimiz Süper Lig’den düşen bir takımdı. Bu bizi iki kat daha motive etti. Hafta içi sürekli konuştuk. Çok önemli bir üç puan aldık. İnşallah yolun sonu Süper Lig olur. İki yıldır play-off’tan eleniyoruz. Bu sene inşallah ilk 2’den çıkacağız.

” Yusuf Emre Gültekin “Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Geçen sezon play-off’ta elenmiştik. Bu sezon direk çıkmak istiyoruz. Maça çok iyi başladık. Erken dakikalarda golü de bulduk. Daha sonra ister istemez geri yaslanmak zorunda kaldık. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bunu devam ettirmek istiyoruz.”


Editör: E. Candan