Boluda vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz

Boluda vefat edenler
3.08.2018 - 10:27

REŞAT ERKOÇ

Seben ilçesi Kozyaka köyü halkından Harun ve Ümmiye ERKOÇ’un oğlu, Sedat ve Vedat ERKOÇ’un abileri, Nurcan ERKOÇ’un eşi, Atakan Hazım, Neslihan ve Arda ERKOÇ’un babaları, Eski Karacasu Belediye Başkanı İsmail ERKOÇ’un yegeni;Reşat Erkoç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Köroğlu Mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

FATMA ERKAN

Yeni Akçakavak Köyü Halkından merhum Nurettin ERKAN’ın eşi,Sabahattin ERKAN, Müzeyyen YILDIRIM, Müyesser ATEŞ, Safiye BALCA ve Ömer ERKAN’ın anneleri, İbrahim ERGİN, Sadettin ERGİN, Huri KARAMAN ve Hidayet ERGİN’in ablaları, Seyfi YILDIRIM, Yılmaz ATEŞ, Hatice ERKAN ve Sare ERKAN’ın kayınvalidesi;Fatma Ertan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeniakçakavak köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

HALİL SARI

Köroğlu mahallesi halkından (Merhum) Hacer SARI’nın eşi, boyacı Nihat SARI, Cihat SARI ve Aysel CANEL’in babaları;Halil Sarı vefat etmiştir

Cenazesi bugün Aydıncık köy camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

NECMİ ESEN

Gölköy köyü Hamidiye mahallesi halkından marangoz (Merhum) Hüsmen ESEN’in oğlu, Gülizar ESEN’in eşi, Nevzat, Vedat ve Dilek ESEN’in babaları, Nezir, Ahmet, Nefize ve (Merhum) Kadir ESEN’in abileri, süt sanayisinden emekli;Necmi Esen vefat etmiştir

Cenazesi bugün Gölköy köyü Hamidiye mahalle camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE GÖYMEN

Kıbrıscık ilçesi Geriş köyü halkından (Merhum) Mustafa GÖYMEN’in eşi, Memduh GÖYMEN, Sebahat AKIN ve Hamiyet ADANIR’ın anneleri, Selahattin ve Elvan’ın babaannleri, Serpil, Fehmi, Yurdanur, Filiz, Emine ve Fatma’nın anneanneleri;Hatice Göymen vefat etmiştir

Cenazesi bugün Okçular Yeni mahalle camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan