Dünya kupasına Boluda hazırlanıyorlar

Ampute Futbol Milli takımı Meksika'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası için Bolu'da kampa girdi.

Dünya kupasına Boluda hazırlanıyorlar
24.07.2018 - 16:18

24 Ekim 2018 tarihinde Meksika'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası için hazırlık kampını Bolu’da yapan Dünya üçüncüsü ve Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli takımını ziyaret eden Bolu Valisi Aydın Baruş, Milli Takımımıza başarılar diledi.

Bolu Valisi Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik ile birlikte Ampute Futbol Milli takımını Karacasu Beldesindeki Hamam Çayırı’nda bulunan antrenman sahasında ziyaret etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ile Şube Müdürleri de hazır bulundu.

Ampute Futbol Milli takımımız Antrenörü Uğur Özcan, Yardımcı Antrenörü Fatih Erdaş ve milli oyuncularla bir araya gelen Vali Baruş, futbolculara kendilerini Bolu’da ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi. Daha önce yaşadıkları Dünya Üçüncülüğü ve Avrupa Şampiyonluğu nedeniyle kendileri ile gurur duyduklarını kaydeden Vali Baruş, 24 Ekim 2018 tarihinde Meksika’da düzenlenecek olan şampiyonada da kendilerine güvendiklerini kaydederek başarılar diledi.  

Milli Takım Kaptanı Osman Çakmak’ın nezdinde tüm futbolculara ülke olarak güvendiklerini kaydeden Vali Baruş, “Sizler milletimizin gözbebeğisiniz. Bu milletin duaları her zaman sizinle. Allah sizlere her zaman güç, kuvvet versin. İnşallah başarılarınız artarak sürer. Takıma katılan genç arkadaşlarımız da var. Onlar da takıma uyum sağladığı takdirde inşallah daha büyük başarılara ulaşacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Vali Baruş ziyarette ayrıca Ampute Milli Takımımıza tatlı ikramında bulundu ve antrenmanlarını izledi.


Editör: E. Candan