Milli Birlik temalı fotoğraf sergisi açıldı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Bolu Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" temalı 101 fotoğrafın yer aldığı serginin açılışına katıldı.

Milli Birlik temalı fotoğraf sergisi açıldı
16.07.2018 - 17:20

Bolu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri başladı. Etkinlikler kapsamında, Bolu Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” temalı 101 fotoğrafın yer sergi açıldı.

Kent Meydanında bulunan Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde gerçekleşen sergi açılışına, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu 2. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Metin Eştürk, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Erol Ayaz, Vali Yardımcsı Ahmet Atılkan, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Editör: E. Candan