Alo 147 hattı kaldırılıyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bugün il müdürlerine konuştu .... 

Alo 147 hattı kaldırılıyor
13.07.2018 - 15:01

Milli Eğitim Bakanlığı bugün Başkent öğretmenevin de 81 ilden gelen il müdürlerini topladı . Çiçeği burnunda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk , il müdürlerine yeni dönemin yol haritası hakkında bilgiler verdi .

Ziya SELÇUK’un ilk icraat olarak ALO 147 şikayet hattını kaldıracağının mesajını verdi . Bir milyonluk öğretmen camiası ve okul idarecileri için çileye dönüşen ALO 147 şikayet hattının kapatılacağını söyleyen SELÇUK ; öğretmenlerimizin kalbine , gönlüne dokunmayan bir sistemin başarılı olamayacağını söyledi . Yeni dönemde il müdürlerinin öğretmenler odasının havasını teneffüs etmelerini , öğretmenlere dokunmalarının gerektiğinin altını çizdi .

“ Sevgiyle dokunamadığın hiçbir yerden sonuç alamazsın “ sözünü ilke edinmeleri gerektiğini söyleyen SELÇUK, varlık sebeplerinin öğrenciler olduğunu ve onlara hizmet edeceklerini söyledi . Adalet konusuna da yer ayıran SELÇUK, il müdürlerine seçimlerinizde ve davranışlarınızda adil olun mesajını verdi . Ülkemizde yaşayan tüm bireyleri kucaklamak ve adil olmak zorunda olduklarını belirtti .


Editör: E. Candan