15 Temmuz şehit ve gazileri hatırlandı

Bolu Valisi Aydın Baruş 15 Temmuz şehitlerimiz Ozan Özen ve Velid Bektaş’ın aileleri ile 15 Temmuz Gazisi Bayram Kaysamak’ı evinde ziyaret etti.

15 Temmuz şehit ve gazileri hatırlandı
13.07.2018 - 14:34

Bolu Valisi Aydın Baruş 15 Temmuz şehitlerimiz Ozan Özen ve Velid Bektaş’ın aileleri ile 15 Temmuz Gazisi Bayram Kaysamak’ı evinde ziyaret etti.

Bolu Valisi Aydın Baruş eşi Nagihan Baruş ve beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak İstanbul’da şehit düşen polis memuru Ozan Özen’in ailesini ziyaret etti. Şehidimizin annesi Emine Özen, babası Metin Özen ile kardeşi Özkan Mete Özen’in yer aldığı ziyarette aile ile sohbet eden Vali Baruş ve beraberindekiler aileye her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.

Daha sonra Ankara’da Özel Harekat Polisiyken 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Velid Bektaş’ın eşini  ziyaret eden Vali Baruş ve beraberindeki heyet  şehidimizin eşi Meryem Bekdaş ile anne, baba ve ablasının yer aldığı ziyarette aile ile sohbet ettiler.

Vali Baruş ve beraberindeki heyet daha sonra ise 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında İstanbul Üsküdar da Gazi olan Bayram Kaysanak’ın evini ziyaret etti. Evli ve 1 kız çocuğu babası olan Gazi Bayram Kaysanak ziyaretlerinden dolayı Vali Baruş ve beraberindeki heyete teşekkür ederek 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı. .

Ziyaretler de İl Müftüsü Orhan Genç tarafından tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi. Vali Baruş ailelere ziyaret anısına filografi sanatıyla yapılan Türk Bayrağı tablosu hediye etti.

Bolu Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş’un 15 Temmuz Şehitlerimizin aileleri ve Gazimizi ziyaretlerine Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Metin Eştürk, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ile eşi, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Ağcan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir Çelik ile eşi, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ile eşi, İl Müftüsü Orhan Genç ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit de katıldılar.


Editör: E. Candan