Aydından öğrencilere moral ziyareti

Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ,Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Elektrik, Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümünde eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

Aydından öğrencilere moral ziyareti
12.07.2018 - 15:14

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Elektrik, Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümünde eğitim gören 25 öğrencinin, TÜBİTAK’ın Ağustos ayında yapacağı yarışma için elektrikli otomobil üretimi yaptığını öğrenen AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, öğrencilerin üretim yaptığı atölyeye giderek başarılar diledi.

Bolu’da öğrenim gören genç mühendis adaylarının yaptığı çalışmadan memnuniyet duyan Aydın, “Önümüzdeki yıl tamamlanacak ve inşallah 2021 yılında satışa sunulacak yerli otomobilimiz için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Özellikle bu alanda yapılacak olan girişimlerin Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemize katma değer sağlaması ve ülkemizin daha da gelişmiş teknolojili üretimler yapması adına önem arzediyor. Burada da genç mühendis adaylarımız güzel bir çalışma örneği sergiliyorlar. Şu anda yaşıtları belki de tatil yaparken, onların burada bilime ve elbette ülkemize katkı sağlayacak bir projenin çalışmasını yapıyor olmaları sevindirici. Emeği geçen başta proje sorumlusu Ömer Özyurt hocamız olmak üzere burada bulunan genç mühendis adaylarımıza başarılar diliyorum.” dedi.


Editör: E. Candan