Eminevimden vefa iftarı

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile müşterilerine faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim Bolu'da  iftar yemeği düzenledi.

Eminevimden  vefa iftarı
7.06.2018 - 13:51

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile müşterilerine faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim Bolu'da  iftar yemeği düzenledi.

600 davetlinin katıldığı iftar proğramında konuşma yapan Emin Şirketler Grubu Türkiye Satış Müdürü Mustafa Şahin "Her yıl olduğu gibi bu yıl da siz değerli müşterilerimizle iftar sofralarında bir araya geliyor aynı sofrayı paylaşıyoruz. Bu yıl Türkiye genelinde 258 iftar program planladık. Ve bu akşamda sizlerle birlikte Bolu’da 189. iftar programımızı gerçekleştiriyoruz.  "dedi.

"Bolu için bir kazanç"

Bolunun Eminevim olarak bizim açımızdan ayrı bir yeri vardır. diyen Şahin "Yönetim kurulu başkanımız saygıdeğer büyüğümüz Emin Üstün Bey Bolu da doğmuştur. Ve Bolu insanının milli ve yerli ekonomik enstürmanlar geliştirerek ülkesine ne kadar önem verdiğini göstermiştir. Dedesi Merhum Habibullah Üstün, Bolunun manevi kanaat önderlerinden olup ayrıca döneminde yapmış olduğu icatlar ile mucit bir insandı. Türkiye ekonomisine yapmış olduğu katkı ile faizssiz finansman modelinin mucidi ve kurucusu Emin Üstün Bey’in bu Bolu’lu olması, sizler ve ülke için büyük bir kazançtır."dedi

Şahin sözlerine şöyle devam etti." bu yıl Ramazan ayında 258 iftar programında 55.000 ailemizle bir araya gelerek iftar planladık. İlk hafta İftarda İstanbul’da çeşitli ilçelerinde, 2.hafta Doğu da Malatya, Elazığ, Tekirdağ Çerkezköy .Geçen hafta Kocaeli, Bursa ve Eskişehir, dün Amasya, bugün Bolu sizlerleyiz. Haftaya Sivas, Trabzon, Samsun, Van, Batman, Erzurum, Ordu, programlarımız var.   

"İşimize besmele ile başlıyoruz"
 
Gördüğünüz gibi, anlatması bile yorucu. Ama merhum üstad Necip Fazıl’ın dediği gibi, “Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazım.” Biz de karıncalar gibi bir şehirden diğerine koşturuyoruz.  
Sizlerin ev ve araba sahibi olması için her geçen gün daha fazla çalışıyoruz. Anlatması yorucu geliyor belki ama yaşaması çok coşkulu ve de çok mutlu edici.  
Çünkü uğradığımız her şehirde yıllarca süren kiracılıktan kurtulup evini alan siz değerli dostlarımızı görüyoruz. Sizler evlerini ve arabalarınızı aldığınızda her seferinde sanki biz kendimize almış gibi seviniyoruz. Bunun yanında Gülen yüzünüz, sıcak sohbetiniz, cömert ikramınız bizlere can veriyor. Yorgunluğumuz huzura, Telaşımız umuda dönüşüyor.   Peygamber efendimizin, “Besmele ile başlanmayan her iş bereketsizdir.” Hadisini hatırlayarak, bütün heyecan ve azmimizle isteyen her aileyi ev/araba sahibi yapmaya devam edeceğiz, yeni başarılar için, her gün yeniden Bismillah diyoruz 
Elbirliği sisteminin tohumları, 1991 yılında Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Emin Üstün Bey tarafından toprağa atıldı. 28. Yılında artık kocaman bir çınara dönüştü. Kökleri Anadolu’nun Ahilik bilinci ile derinleşen, dalları Ülkenin dört bir yanında Erdemli ve Ahlaklı iş yapabilme düşüncesi ile, bugün 101 şubemizde 1.200 çalışanımızla 120 binden fazla aileyi ev ve araba sahibi yapmıştır. Sadece geçtiğimiz 2017 yılında 16.664 aileye teslimat gerçekleştirmiş bulunmaktayız.  
 
Tabi Ramazan sevinci ile şuan aramızda bulunan ve yakın zamanda evini alan ailelerin sevinci eklenince mutlulukların ardı arkası kesilmiyor. Rabbim ev almak isteyenlerin bir an önce faizsiz kendi yuvalarına hayırlısı ile kavuşturmayı nasip etsin. Bolu’da ev sahibi olan binlerce aile gibi Türkiye genelinde evini teslim ettiğimiz aile sayısı bu yıl 7.500 aileyi geçti. Evlerini alan ailelerimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca sizlerden çevrenizdeki eş dost tanıdık ve akrabalarınızın ev sahibi olabilmesi için bize yönlendirme yapmanızı ve tavsiye etmenizi, hem onlara vesile olmanızı hem de bize destek olmanızı rica ediyoruz.  "
 
Bolu Hilton otelde düzenlenen proğram ilahi dinletilerinin ardından sona erdi.

Editör: E. Candan