Vali Baruş ev ziyaretleri yapıyor

Bolu Valisi Aydın Baruş, eşi Nagihan Baruş ile birlikte yetim-öksüz çocuklar ve ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Vali Baruş ev ziyaretleri yapıyor
7.06.2018 - 10:02

Bolu Valisi Aydın Baruş, eşi Nagihan Baruş ile birlikte yetim-öksüz çocuklar ve ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde ailelere yalnız olmadıklarını, devletin onların yanlarında olduklarını ifade eden Vali Baruş ailelerin isteklerini ilk ağızdan dinleyerek eksikliklerinin giderilmesi noktasında ilgililere gerekli talimatları verdi.

Bolu Valisi Aydın Baruş eşi Nagihan Baruş ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit ile birlikte yetim çocuklar ve ailelerini, evlerinde ziyaret etti.

Ziyaret edilen evlerde aile fertleri ile birebir sohbet eden Vali Baruş, gelen  istekleri de  ilk ağızdan dinleyerek, eksikliklerin giderilmesi noktasında ilgililere gerekli talimatları verdi.

Mübarek Ramazan Ayı’nı mümkün olduğunca anlamına uygun olarak idrak etmeye çalıştıklarını ifade eden Vali Baruş, Ramazan Ayı boyunca 21 öksüz-yetim aileye ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

“EVLATLARIMIZIN VE AİLELERİNİN DERTLERİNİ PAYLAŞIYORUZ”

Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, paylaşmanın doruk noktasına ulaştığı mübarek Ramazan Ayı’nda bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Vali Baruş, öksüz-yetim çocuklar ve ailelerle beraber olmaya, onlarla güzel duyguları paylaşmaya önem verdiklerini belirterek, “Bu ziyaretlerde ayrıca ailelerimizin acil, öncelikli ihtiyaçlarını da belirliyoruz. Devletimizin son yıllarda her alanda olduğu gibi öksüz- yetim çocuklarımız ve ailelerine de artan derece önemli yardımları oluyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın bu ailelerimize yönelik çok büyük destekleri var. Ziyaretlerimizde ayrıca ailelerimizin dertlerine de ortak olup onların acil ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında da gayret sarf ediyoruz” dedi.


Editör: E. Candan