Yetimleri sevindirdiler

Türk Kızılayı Bolu Şubesi, Bolu Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İHH İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri yararına iftar yemeği düzenlendi.

Yetimleri sevindirdiler
4.06.2018 - 13:14

Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Türk Kızılayı Bolu Şubesi , Bolu Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İHH İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri yararına iftar yemeği düzenlendi.

Düzenlenen iftara Bolu Valisi Aydın Baruş ile Eşi Nagihan Baruş, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,Emniet Müdür Yardımcısı Ali Sarıkaya , Türk Kızılayı Bolu Şubesi Başkanı Muhsin Kınacı, İHH İnsani Yardım Vakfı Bolu Şube Başkanı Fethi Sarımsakçı, öksüz ve yetim çocuklar ile yakınları katıldı.

Gerçekleştirilen iftar programı Kuranı Kerim okunması ile başladı. Burada bir konuşma yapan Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı , yetimliğin herkes için bir gerçek olduğunu ve her an herkesin başına gelebileceğini söyledi. Allah’ın bizleri yetimlerle test ettiğini belirten Kınacı , yetimlerin cennetin kapısı olduğunu ifade etti.

Kınacı  “Bu kardeşlerimiz yeryüzünde bizlerin Allah’ın rızasına ulaşmak için çok önemli bir vesile aracıdır. Onları öyle görmemiz gerekiyor. Öyle hissetmemiz gerekiyor."dedi Düzenlenen iftar programı yapılan yemek duasının ardından sona erdi.


Editör: E. Candan