Karafırtınalar üzerimizde play-off rahatlığı var

Boluspor, Spor Toto 1. Lig 33. Haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Karafırtınalar üzerimizde play-off rahatlığı var
30.04.2018 - 12:17

Boluspor, Spor Toto 1. Lig 33. Haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar "Öncelikle takımımız tekrar kutluyorum. Biz geçen hafta play-off'u garantilemiştik. Buraya onun rahatlığı ile gelmiştik. Son hafta ilk iki iddiamızı devam ettirmek için önemli bir maçtı. İstediğimiz skoru bulmuştuk aslında. Son 10 dakikayı rehavete bağlıyorum. En azından play-off'ta yapmamamız gerekenler açısından belkide bize derslik bir maçtı. Ama bizim gibi kaliteli, deneyimli oyunculardan kurulu bir takımın maçı son 10 dakikada 2-0'dan 2-2 yapmaması gerekiyor. Önümüzde Denizlispor maçı var. O maçıda en iyi şekilde geçip play-off'lara hazırlanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

ESKİŞEHİRSPOR 2-2 BOLUSPOR

Stat: Yeni Eskişehir

Hakemler: Koray Gençerler, İbrahim Bozbey, Abdullah Bora Özkara

Eskişehirspor: Kayacan Erdoğan, Hasan Hüseyin Acar, Dorukhan Toköz (Dk. 74 Aykut Akgün), Bilal Aziz Özer, Kaan Kanak, Hasan Ayaroğlu (Dk. 86 Andaç Güleryüz), Bedirhan Altunbaş (Dk. 61 Semih Şentürk), Akaminko, Hürriyet Gücer, Semih Güler, Bruno

Boluspor: Gökhan Değirmenci, Alim Öztürk, Diarra, Yusuf Emre Gültekin, Poepon, Guido Koçer (Dk. 46 Akabueze), İshak Çakmak, Furkan Şeker, Sefa Yılmaz (Dk. 81 Burak Asan), Cengiz Umut Meraş, Mustafa Durak (Dk. 69 Andre Santos)

Goller: Dk. 9 Yusuf Emre Gültekin, Dk. 79 Poepon (Boluspor), Dk. 85 Hürriyet Gücer, Dk. 90 Andaç Güleryüz (Eskişehirspor)


Editör: E. Candan