Karafırtınalar "çok önemli üç puan aldık"

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada "Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor bir maçtan iyi bir oyunla üç puan aldık. " dedi .

Karafırtınalar
19.02.2018 - 09:42

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada  "Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor bir maçtan iyi bir oyunla üç puan aldık. " dedi .

Karafırtınalar açıklamalarına şöyle devam etti  "Hafta içerisinde ciddi eksiklerimiz vardı. Oynayan futbolcularımızın ayaklarına, yüreklerine sağlık. İyi mücadele ettik. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Maçtan önce alınan skorlar hem aşağısını, hem yukarısını ilgilendiriyordu. Maçın önemini artırdı. Bu bilinç ile maça çıktık. İnşallah içeride oynayacağımız B.B. Erzurumspor maçı ile seriyi devam ettiririz."

Rydell Poepon ise maç sonrası yaptığı açıklamada  "Zor maç olacağını biliyoduk. Özellikle ilk yarıda istediğimiz oyunu ortaya koymakta zorlandık. İkinci yarıda istek ve arzumuzla daha iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Gol atmak bir forvet için tabii ki önemli. Bugün de skora 2 gol, 1 asistle katkıda bulundum. 10 gole ulaştım. Hala geçen seneki sayıya yakın bile değilim ama geri dönüyorum, daha da iyi olacağım."dedi


Editör: E. Candan