Ercoşkun " Sanayi esnafımıza hayırlı olsun"

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Büyük Sanayi Sitesi Projesi için 25 Ocak'ta ihale düzenlenecek. Projenin hayata geçmesi ile Bolu'muz 988 yeni işyerine sahip modern bir sanayi sitesine sahip olacak" dedi.

Ercoşkun
18.12.2017 - 13:57

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu kamuoyunda ne zaman ve nasıl hayata geçeceği tartışma konusu olan Yeni Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nin nihayet hayata geçeceğini açıkladı.

 Milletvekili Ercoşkun, açıklamalarında şöyle konuştu:

25 Ocak 2018 tarihinde proje için ihale düzenlenecek. Uzun ve meşakkatli bir süreçti. Emeği geçen Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) Başkanı Tahir Gayret ve yönetimine, Bolu Belediyesi'ne ve Belediye Başkanımıza, sağladığı imkan ve güçten dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Ayrıca, TOKİ Başkanımız Ergün Turan, TOKİ'de görev alan hemşehrimiz Gürol Konyalıoğlu'na Bolu'nun önemli bir sorununu çözüme kavuşturmaya yönelik katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi bildirmek istiyorum. Projenin Bolumuza, Sanayi esnafımıza ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum."


Editör: E. Candan