Karafırtınalar

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar Eskişehir maçı sonrası yaptığı açıklamada "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel bir oyun, güzel bir sonuçtu." dedi

Karafırtınalar
18.12.2017 - 11:14

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar Eskişehir maçı sonrası yaptığı açıklamada  "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel bir oyun, güzel bir sonuçtu." dedi

Karafırtınalar açıklamasına şöyle devam etti "Biz yakışanda buydu. 7 maçta alınan 5 galibiyet etkileyici. Bu süreçte 2 tane gol yemişiz, 16 gol atmışız. Tek üzüldüğümüz konu bu güzel futbolu taraftarlarımız izleyemiyor. Tribün cezası vardı fakat, olmadığı zamanlarda da taraftarlarımızı bekliyoruz. Taraftar olduğunda biraz daha coşkulu oynuyoruz. Ben keyif alıyorum. İnansınlar, onlarda keyif alacaklar. Bu başarı umarım devam eder. Mücadeleden, istek ve arzudan dolayı oyunclarımız kutluyorum."

Rydell Poepon "İyi bir maçtı. Takım olarak iyi bir performans gösterdik bugün. Kazanması gereken biri varsa, o da bizdik. Bu maça çıkmadan önce 4 golüm vardı. Şimdi 6 oldu. Bireysel anlamda kendim için iyi oldu fakat takım olarak kazanmamız daha önemli."

Yusuf Emre "Maçın önemini ve zor olacağını biliyorduk. Eskişehirspor tecrübeli bir takım ama biz maça gayet iyi hazırlandık. Haftaya oynayacağımız Denizlispor maçınıda kazanıp ilk altı içerisinde devreyi bitirmek istiyoruz."

Umut Meraş "Geçen hafta İstanbulspor'a 1-0 mağlup olmuştuk. Bugün o yüzden bu maç bizim için çok önemliydi. Aramızda da konuştuk. Boluspor ve Eskişehirspor arasında geçmişten gelen bir rekabet var. Bunu biliyorduk. Haftaya oynayacağımız Denizlispor maçınıda kazanıp devre arasında moralli gitmek istiyoruz."


Editör: E. Candan