Taşkesti Belediyesi Efrayim Özdemire emanet

Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik 'in görevden alınmasının ardından Belediye Başkanlığını vekaleten yürütecek isimde belli oldu.

Taşkesti Belediyesi Efrayim Özdemire emanet
25.10.2017 - 13:48

Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik 'in görevden alınmasının ardından Belediye Başkanlığını vekaleten yürütecek isimde belli oldu.

Belediye Meclis üyelerinin arasında yapılan değerlendirme sonrası Belediye Başkanlığına Efrayim Özdemir'in vekâlet edeceği açıklandı.

Taşkesti Beldesi Belediye Başkan Vekilliği için seçim maddesiyle toplanan Taşkesti Belediye Meclisi'nde Başkan Vekilliği için oylama yapıldı.

Başkan Vekili adayı AK Parti Meclis Üyesi Efrayim Özdemir 5 oy alırken, MHP'nin adayı Nuri Egül de 4 oy aldı. Bu sonuca göre Taşkesti Belediye Başkan Vekili olarak AK Parti Meclis Üyesi Efrayim Özdemir seçildi.

Taşkesti Belediye Başkan Vekilliği seçimi süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay yaptığı açıklamada; "Bir haftadır gerek Taşkesti AK Parti Meclis Üyelerimizle, gerek Belde Başkanımız Yusuf Mintaş Beyle, gerek Mudurnu İlçe Başkanımız Rıdvan Sevinç Beyle Bolu özelinde yapmış olduğumuz istişareler yaptık. Son olarak da Genel Merkezimizde; Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Erol Kaya, Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş, Yerel Yönetimler Bölge Sorumlularımız İstanbul Milletvekilimiz Sayın Hulusi Şentürk ve de Kocaeli Milletvekilimiz Sayın İlyas Şeker'in de katılımıyla yapmış olduğumuz toplantılar sonucunda Taşkesti Belediye Meclis Üyelerimiz içerisinden Efrayim Özdemir'in Taşkesti Belediye Başkan Vekilliği aday adaylığı noktasında karar varıldı. Bugün de Taşkesti Belediyesi Meclisi tek gündem maddesi ile 1. Başkan Vekili Mehmet Çahan başkanlığında Belediye Başkan Vekili belirlenmesi için toplandı. Biz de Yönetimler Bölge Sorumlumuz İstanbul Milletvekilimiz Sayın Hulusi Şentürk ile birlikte Taşkesti'ye geldik. Bizim AK Parti olarak Taşkesti'de 5 Meclis Üyemiz var. Muhalefetin ise MHP'li olduklarını söyleyen 3, bir de CHP'den Meclis Üyesi bulunuyor. Yapılan oylamalarda AK Partili Meclis Üyelerimiz 5'te 5 oy vererek, bugün itibariyle Taşkesti Belediye Başkan Vekili olarak Efrayim Özdemir'i seçtiler. Mudurnu İlçe Başkanımız, Belde Başkanımız, teşkilatlarımız ve Meclis Üyelerimizden güç alacağı bu görevi, emaneti kendisine teslim ettik. Taşkestimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim kendisine güç kuvvet versin" dedi.

Seçimler sonrası Taşkesti Belediye Başkan Vekili olan Efrayim Özdemir ise; "İl Başkanıma, İlçe Başkanıma, Belde Başkanıma ve Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bana bir sorumluluk yüklenmiştir ve sorumluluğumun farkındayım. Teşkilatımızla, muhalefetimizle ve Taşkestililerle birlikte beldemize güzel hizmet yapacağımıza inanıyorum" dedi.


Editör: E. Candan