Yılmaz muhtarları ağırladı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla kendisine ziyarette bulunan Bolu Muhtarlar Derneği, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği, Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği üyelerini meclis salonunda ağırladı.

Yılmaz muhtarları ağırladı
20.10.2017 - 11:44

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla kendisine ziyarette bulunan Bolu Muhtarlar Derneği, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği, Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği üyelerini meclis salonunda ağırladı. 

Üç farklı derneğe mensup muhtarların katılımlarıyla bugün sabahtan gerçekleşen ziyarette Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen, Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu, Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, Bolu Valiliği Mahalli İdareler Müdürü Kemal Özçelik, Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Hayri Mısırlıoğlu da katıldı.

"Sizlerle birlikte şehrimizi hep beraber bir noktaya doğru taşıyoruz"

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, gerçekleşen buluşmada mahalle muhtarlarının önemine vurgu yaparak "Mahalle muhtarları olmazsa belediyelerin bir ayağı olmuyor, tek ayakla yürümek durumunda kalıyor. Birçok gürültü patırtıya rağmen şehrimiz için birlikte iş yapmayı başarabildiğimiz tüm mahallerimizde çok başarılı olduğumuzu görüyoruz. Onun için mahalle muhtarlarımızdan Allah razı olsun. Sizlerle birlikte şehrimizi hep beraber bir noktaya doğru taşıyoruz. Bu vesileyle olası eksiklikleri zamanında görerek bizleri uyardıkları için, tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Yılmaz, belediye sorumluk alanı dışında kalan köylerle ilgili görüş beyan ederek, "Gücümüz yettiğince oralara da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çünkü Bolu bizim" diye konuştu.

"Şehrimiz gelecekte çok daha farklı olacak"

Yılmaz, sözlerinin devamında, Bolu’nun özel bir coğrafyada yer aldığını belirterek "Bizlerde bu özel şehirde vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Şehrimizin hem merkezinde hem de köylerdeki değişim ve dönüşümünü hissediyorsunuzdur. Ülkemizin şartları değiştikçe şehrimiz gelecekte çok daha farklı olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Fikret Özen’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başkan Yılmaz’a teşekkür

Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen de 19 Ekim’in 2015'te çıkarılan genelge ile "Muhtarlar Günü" olarak kutlanmasına karar verildiğini anımsatarak, söz konusu karar nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu. Özen, Başkan Yılmaz’la olan iletişimine de değinerek "Valilik devleti, belediye de halkı temsil eden bir kurum. Bizler her türlü isteğimizi sayın başkana rahatlıkla iletebiliyoruz. Onu her zaman içimizden biri olarak görüyoruz. Sayın başkanımız Bolu’da çok güzel eserlere imza atmışlardır. Yapmış olduğu ve yapacağı eserlerden dolayı kendisine teşekkürü bir borç biliyoruz halkımız adına" dedi.

Yılmaz ayrıca, konuşmasından sonra muhtarlara kültür yayınlarından çeşitli hediyeler de takdim etti.

Haber/Fotoğraf: Hakan KAPUCU


Editör: E. Candan