Emzirme standı büyük ilgi gördü

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesinde açılan Emzirme Haftası standı ilgi odağı oldu.

Emzirme standı büyük ilgi gördü
5.10.2017 - 11:00

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesinde 1-7 Ekim Emzirme Haftası dolayısıyla stand açıldı. Stantta emzirme ve anne sütü ile ilgili bilgilendirmenin yanı sıra bu bilgileri içeren broşürler dağıtıldı.

Standda yapılan etkinliğe dair bilgi veren İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Emre ÇAPKINOĞLU; “Her bebek için en uygun besin kendi annesinin sütüdür” anlayışından yola çıkarak 1-7 Ekim Emzirme haftası dolayısıyla insanlarımızın bu konuda dikkatini çekmek için kurduğumuz standımızda alanında uzman sağlık çalışanlarımız tarafından ailelerimize ve anne adaylarımıza emzirme ile ilgili bilgi ve broşür verilmektedir.” dedi.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesinin bebek dostu hastane olduğunu ve anne dostu düzenlemelerinin yapılıp odaların hizmete açıldığını belirten ÇAPKINOĞLU, “Bebek, anne ve çocuk sağlığı hizmetlerinde zirveye ulaşan hastanemiz, emzirme konusundaki çalışmalarına tüm gücüyle devam edecektir.” diyerek halkımızın emzirme konusunda her türlü bilgilendirmeyi her zaman hastanelerinden alabileceğini de sözlerine ekledi.


Editör: E. Candan